jeugd & familie

Toneelschap Beumer & Drost

Comeback (8+) | Première


zo 10 december 2017   Kleine zaal

15:30 - 17:00 uur

Bestel snel


Zinderende ode aan de fantasie.

  • Nederlandse première
  • Met: Peter Drost en Gerhardt

Beroemd worden is gemakkelijker dan het te blijven. En anders rest altijd nog de comeback. De hunkering naar erkenning drijft twee artiesten op leeftijd naar het tv-programma en dé juryshow ‘That’s Rock-‘n-Roll!’. Hun optreden loopt uit op een catastrofe en ze slaan op de vlucht voor de media. Maar er gloort licht…

'Comeback' is opgebouwd als bekende tv-programma’s waarin intimiteiten en vernederingen schaamteloos de openbaarheid in worden geslingerd. Alles voor de kijkcijfers. In deze zinderende twintigjarige jubileumvoorstelling vol livemuziek en filmmateriaal brengen onze eigen Deventer Beumer & Drost opnieuw een ode aan de fantasie.

Website: Toneelschap Beumer & Drost

Het Parool over 'Ingeblikt'

"Komisch, ongelooflijk inventief theater."

de Volkskrant over 'Ingeblikt'

"De ingenieuze montage van oude filmfragmenten en de manier waarop de twee mannen daarin opduiken, is behalve een ode aan de moderne, digitale montagetechnieken ook een voorbeeld van de manier waarop met film kan worden gemanipuleerd. Prachtig uitgevoerd."

Algemeen Dagblad over 'Dick Bos'

"Wat een gerijpt vakmanschap! Wat een doordacht en verrukkelijk gebruik van moderne technieken bij een liefdevol knipogen naar de vergeelde stripwereld van detective Dick Bos."

Ook interessant voor u: