te gast

UP! Ontbijtshow

Blijf in beweging


vr 9 november 2018   Kleine zaal

09:00 - 12:00 uur

Bestel snel


Presentator Hadassah de Boer gaat in gesprek met onder meer Olga Commandeur, die dagelijks op tv meer dan 100.000 mensen in actie zet bij Nederland in Beweging.

Wist u dat er allerlei activiteiten zijn rondom gaming (en dan niet achter de computer)? Deelnemers van Eet, Game, Match laten zien dat gamen en gezelligheid samen kunnen gaan. Jan en Piet uit Zwolle – beide 80+ – sporten gewoon buiten op het sportveld, en dat doet ze meer dan goed. Bij Oud Geleerd, Jong Gedaan geven studenten colleges aan ouderen, net als op de universiteit.

Natuurlijk is er ook muziek. René Bishop, bekend van The Voice Senior, zingt zijn favorieten. Singer-songwriter Maarten van Veen van de Liedjesfabriek (De Reisgenoot), schreef een op maat gemaakt lied voor senior Gerd van der Zwaluw. Met de Beptab maak je vanuit je huis met je tablet of telefoon op een leuke, eenvoudige manier nieuwe contacten. De makers vertellen wat ze allemaal aan nieuwe vriendschappen hebben veroorzaakt.

Met gratis ontbijt en een informatiemarkt met diverse initiatieven uit de regio. Na afloop staat de koffie of thee voor u klaar. 

Website: Up Nederland 

De UP! Ontbijtshow wordt georganiseerd in samenwerking met Meer Veerkracht, Langer Thuis, een programma van FNO dat ruim honderd initiatieven ondersteunt waarbij bewegen en meedoen voor alle ouderen, vitale en minder vitale, centraal staat. 

Ook interessant voor u: