musical

Ver van je bed

Met o.a. Annick Boer, Martijn Kardol en Renée de Gruijl


do 25 april 2024   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Op humoristische wijze nemen de spelers je mee in een gloednieuwe Nederlandse cabaretmusical met livemuziek over identiteit, het wegvallen van sociale zekerheden en de toekomst van de planeet. 

De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters! Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers 100.000 euro krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn. Ver van je bed is een mix van cabaret en musical met nieuwe muziek, die je op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd!

Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan.

Website: Oatmilk

Cast: Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Bart van Veldhoven, Mitch Wolterink.

Regie: Wimie Wilhelm | Script en liedteksten: Maarten Hopman

Muziek: Ezra van Nassauw

Dramaturgie: Sanne Thierens

Decorontwerp: Roos Veenkamp

Lichtontwerp: Jasper Nijholt

Creatief Producent: Niels van Doormalen

Fotograaf: Annemieke van der Togt

Producent: Outmilk Studios

“Soms wanneer ik niet kan slapen denk ik aan een ander universum, miljoenen lichtjaren hiervandaan, waar op dit moment iemand net als ik met een soort James Webb-telescoop zit te kijken hoe wij deze planeet langzaam naar de afgrond helpen.”

“Oh, dat heb ik nooit.”

“Waar denk jij dan aan als je niet kunt slapen?”

Ook interessant voor jou: