lezing & literatuur

Vrouwen op de werkvloer

Sollicitatie, ambitie en motivatie


wo 17 maart 2021   Kleine zaal

20:30 - 22:00 uur

Afgelast


wo 21 april 2021   Kleine zaal

20:30 - 22:00 uur

Afgelast


wo 12 mei 2021   Kleine zaal

20:30 - 22:00 uur

Afgelast


Zeg jij als vrouw ‘nee’ zónder schuldgevoel?

Bluf jij bij de baas? En woedt er bij jou thuis ook een ‘huishoudoorlog’? Kansen en rechten voor mannen en vrouwen zijn nog lang niet gelijk, ook al denken velen dat het glazen plafond een begrip uit de oude doos is en dat gelijkheid geen issue meer is. De serie ‘Vrouwen op de werkvloer’ zijn inspirerende en interactieve bijeenkomsten over en met vrouwen op de werkvloer.

Vrouwen blijken namelijk in de praktijk nog lang niet zo makkelijk als mannen hun weg naar boven te vinden in organisaties. Sterker nog: er zijn meer mannen die ‘Peter’ heten in managementfuncties dan er vrouwen te vinden zijn op dat werkniveau. Geen grap.

Dat kan niet meer, volgens Bureau de Werkvloer. Alissa van den Berg, Sanne Terlouw en Laura Faber maken zich daarom hard voor een betere positie van vrouwen. De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met de Deventer Schouwburg en de Stichting Deventer Jan Terlouw Lezing.

We hebben je dringend nodig om mee te denken over de volgende onderwerpen:

  1. Sollicitatie, ambitie en motivatie (17 maart 2021)
  2. De presentatie van een zakelijke vrouw (21 april 2021)
  3. Met mannen op de werkvloer(12 mei 2021)

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. De Kleine Zaal is ingericht als huiskamer met bankjes en zitjes met tafeltjes. Op de avond zelf krijgt je gezelschap een plaats toegewezen.

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg

Ook interessant voor jou: