show

Wëreldbänd

SLÄPSTICK


do 1 februari 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Magistrale vijfsterrenode aan de slapstick!

  • Met: Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Ro Krauss, Sanne van Delft en Jon Bittman

In vrijwel alle kranten kreeg de nieuwe voorstelling van Wëreldbänd de maximale vijf sterren. Hier staan niet alleen vijf rasmuzikanten, maar ook clowns van wereldformaat. In ‘SLÄPSTICK’ brengen ze een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones, de Marx Brothers en Mini & Maxi. Ook geven ze een heerlijke draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy.

Website: Wëreldbänd

de Volkskrant ★★★★★

"Bij de Wëreldbänd weet je niet wat je meemaakt: hun nieuwste programma heeft een ongekend hoog amusementsniveau. (…) Een fenomenale voorstelling."

Trouw ★★★★★

"Een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal. (…) Je zit bij ‘Släpstick’ gegarandeerd de hele tijd op het puntje van je stoel. Diepe buiging voor het vakmanschap van de Wëreldbänd." 

Theaterkrant ★★★★★

"Een spervuur aan fraaie muzikale sketches golven in een lekker tempo door de zaal. Een absolute aanwinst voor het huidige theateraanbod, geschikt voor jong én oud."

Dagblad van het Noorden ★★★★★

"Ontzagwekkend knap. Een geweldige variatie aan stunts."

Regieadvies: Karel de Rooij

U wordt ontvangen met een heerlijk glas Prosecco en geniet van 5 verschillende gerechtjes.  Dit seizoen voor de introductieprijs van € 17,50 (normaal € 24,50).

Locatie: Brasserie | € 17,50 (normaal € 24,50) | Inloop tussen 18.00 en 18.30 uur.

Reserveren aanbevolen.

 

Uw kaartje voor Bubbles & Bites is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: