jeugd & familie

Wijnand Stomp

De Spin Anansi (4+)


za 2 mei 2020   Kleine zaal

15:30 uur

Afgelast


De voorstelling van Wijnand Stomp wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

Eén van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is!

Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet Wijnand Stomp jong en oud te boeien. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Stomp de verteltraditie levend. De spin Anansi is een klassieke held uit de Afro-Caribische vertelcultuur. Anansi heeft altijd honger, maar werken voor de kost? Echt niet! Om zijn buik vol te krijgen verzint hij de meest creatieve trucs. De spin raakt altijd verstrikt in zijn eigen spinsels, maar toch weet hij zich er steeds weer uit te wurmen!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je ouder bent dan 4 jaar. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Wijnand Stomp

Ook interessant voor u: