jeugd & familie

Wijnand Stomp

De Spin Anansi (4+)


zo 4 oktober 2020   Kleine zaal

15:30 - 16:25 uur

Bestel snel


Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet Wijnand Stomp, één van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is, jong en oud te boeien. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Stomp de verteltraditie levend.

De spin Anansi is een klassieke held uit de Afro-Caribische vertelcultuur. Anansi heeft altijd honger, maar werken voor de kost? Echt niet! Om zijn buik vol te krijgen verzint hij de meest creatieve trucs. De spin raakt altijd verstrikt in zijn eigen spinsels, maar toch weet hij zich er steeds weer uit te wurmen!

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. De Kleine Zaal is ingericht als huiskamer met bankjes en zitjes met tafeltjes. Op de dag zelf krijgt je gezelschap een plaats toegewezen.

In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: