cabaret

Wim Helsen

Er wordt naar u geluisterd


vr 6 oktober 2017   Grote zaal

20:00 - 21:30 uur

Bestel snel


Slechts 2 maanden in Nederland te zien!

  • Winnaar VSCD Poelifinario 2013 voor 'Spijtig spijtig spijtig'

Voor ‘Er wordt naar u geluisterd’ legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor. Wim Helsen won voor zijn eerste voorstelling de Neerlands Hoop prijs, en voor zijn derde en vierde de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen. ‘Er wordt naar u geluisterd’ is zijn vijfde voorstelling.

Ooit stelde hij zich zijn eigen dood voor, sindsdien is hij niet meer bang om te sterven. De Vlaamse cabaretier Wim Helsen staat dit jaar op de planken met een voorstelling waarin de dood centraal staat. Dood en humor zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij houdt van begrafenissen, mede omdat er zoveel misgaat. Een half jaar geleden overleed zijn vader, met wie hij een haat-liefdeverhouding had. Vaak was hij bang voor hem, en eigenlijk hebben ze elkaar nooit begrepen. Pas toen hij zijn vaders levensverhaal hoorde, heeft hij hem kunnen vergeven. In gesprek met Kefah Allush vertelt Wim Helsen over zijn fascinatie voor de dood en hoe hij met humor angst wil wegnemen.

 

Website: Wim Helsen

NRC★★★★

"Ook de Vijfde van Helsen is een gedurfd avontuur, die onderstreept hoe relevant en groots zijn oeuvre is."

Volkskrant★★★

"Wim in absolute topvorm."

Telegraaf★★★★

"Uniek en absurdistisch." 

Regie: Johan Petit

U wordt ontvangen met een heerlijk glas Prosecco en geniet van 5 verschillende gerechtjes.  Dit seizoen voor de introductieprijs van € 17,50 (normaal € 24,50).

Locatie: Brasserie | € 17,50 (normaal € 24,50) | Inloop tussen 18.00 en 18.30 uur.

Reserveren aanbevolen.

 

Uw kaartje voor Bubbles & Bites is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: