cabaret

Yora Rienstra

Eerlijk gezegd


za 12 januari 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen van comédienne met diepgang

“Een krachtig, persoonlijk statement. Gewapend met prachtige liedjes over het moederschap, het leven en een ontroerende liefdesverklaring aan haar zoontje, laat ze zien hoe we allemaal ons eigen plekje proberen te bevechten en hoe verwarrend het kan zijn als je in geen enkel malletje blijkt te passen.” | De Telegraaf ★★★★½

Yora Rienstra is 37. De meeste mensen nemen op die leeftijd een Burn-Out. Ze denkt “dat ga ik anders doen” en dus ze neemt een sabbatical. Met als doel: elke dag iets doen waar ze bang voor is. Als je je regelmatig laat beïnvloeden door de hedendaagse angstcultuur en vooral de beren op de weg ziet, kan je met die ene opdracht een heel jaar vullen.

Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Dat is even spitten geblazen. 

“Mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen. Rienstra weet ze weer puntgaaf neer te zetten.” | Trouw ★★★★

Rienstra speelde in de succesvolle voorstelling ‘Paaz’.

Yora Rienstra was op dinsdag 20 november te gast bij Koffietijd. bekijk het fragment hier

Website: Yora Rienstra

Regie: Wimie Wilhelm

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: