Trainingslocatie


De Deventer Schouwburg is één van de meest bijzondere en inspirerende trainingslocaties van Deventer en omgeving. Centraal gelegen tegenover diverse parkeergarages en het NS station en aan de rand van het historische centrum van Deventer.

 

Vergaderlocaties binnen de schouwburg

De 3 separate, afsluitbare foyers op de 1e en 2e verdieping met een capaciteit van 2 tot 100 personen lenen zich uitstekend voor een training. Op de begane grond bevindt zich het open Theatercafé. Twee foyers bieden door de glazen gevel een fraai uitzicht over de stad met veel natuurlijke lichtinval. De Brasserie is een knusse afsluitbare foyer, waarbij u meer een huiskamer gevoel ervaart. Alle foyers beschikken over eigen horeca voorzieningen.

 

Faciliteiten & catering

Alle noodzakelijke trainingsfaciliteiten zijn aanwezig of kunnen wij voor u verzorgen. Onze eigen technici ondersteunen u graag en verzorgen alle benodigde technische middelen.

Wilt u voor, tijdens of na de training genieten van een kopje koffie met wat lekkers, een heerlijke lunch of afsluiten met een borrel of diner? Of wat dacht u van het bezoek aan één van onze theatervoorstellingen? Het kan allemaal in de Deventer Schouwburg.

 

Waarom uw training de Deventer Schouwburg?

  • Centraal gelegen tegenover NS Station en parkeergarage
  • Uitgebreide technische faciliteiten
  • Trainingsruimtes van 2 tot 100 personen
  • Aan de rand van de historische binnenstad
  • Eten – Drinken – Entertainment

 

Reserveer direct uw trainingsruimte

Neem gerust contact op met één van onze event managers voor meer informatie over onze trainingsruimtes, een rondleiding of reservering via 0570 - 683 540 of via events@deventerschouwburg.nl