Trouwen in het theater


Wij weten hoe we onze zalen kunnen omtoveren voor dé gedroomde bruiloft. Sterker nog, theaterzalen zijn er voor gemaakt om dromen waar te maken. Deel met ons jullie droombruiloft en wij realiseren het. We beschikken over eindeloze mogelijkheden en gaan graag de uitdaging aan.

Trouwlocatie in de ‘spotlight’

Gaan jullie voor een intieme ceremonie met mooi licht, singer-songwriter muziek, lokale producten en verse bloemen? Dat kan perfect in onze Kleine Zaal. Liever zingen, dansen en eten tegelijk? Wij toveren de Grote Zaal om in de perfecte trouwlocatie. Compleet met foodtrucks, cocktailbar, diverse zitjes en een dj of band. Laat jouw festival maar beginnen!

En over een mooie dag gesproken, 22-02-2022 staat nu nog open. Maar andere data kunnen natuurlijk ook. Ook met een klein beetje ‘plankenkoorst’ geven jullie hier elkaar het ja-woord.

Informatie en/of aanvragen

Komen jullie de show stelen? Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door. Neem contact op met Minka Weeda (0570 - 68 35 40) of Mariël Garritsen (0570 - 68 35 13). Of stuur een e-mail naar evenementen@deventerschouwburg.nl.