DJM Bedrijfsdiensten


DJM Bedrijfsdiensten is uw ervaren schoonmaakpartner die staat voor kwaliteit en teamspirit. Wij zijn in 1993 opgericht door Jan de Jong en Annemarie Moezelaar en hebben ons bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit.
U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaakdiensten, specialistische reiniging, glasbewassing en een breed scala aan ondersteunende facilitaire diensten. Of het nu gaat om scholen, kantoorgebouwen, vastgoed, woningbouwverenigingen of industrie: wij leveren excellent schoonmaakwerk in de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Op onze website leest u meer over ons schoonmaakbedrijf en kunt u direct een offerte opvragen.

Zakendoen en ontspannen in een gezellige ambiance. De directie van DJM meldt: “dit is dé perfecte combinatie. De Deventer Schouwburg is van vroeger uit altijd al een plek geweest waar wij graag komen. Wij kunnen hier heerlijk ontspannen en genieten van het theater. Door lid te worden van de Club 100 kunnen wij dit combineren met het zakenleven. Wij nemen dan ook graag goede klanten en relaties mee en bezorgen hen op deze manier een heerlijke avond uit. Bij de Club 100 komen wij zakenmensen en relaties tegen die hier precies hetzelfde gevoel bij hebben.”

www.djmbedrijfsdiensten.nl