De Deventer Schouwburg is ook uw partner voor zakelijke events

Van feestelijke- tot plechtige gelegenheden, van klein tot groot. Samen met u zorgen we voor een succesvol en onvergetelijk evenement. Wij hebben alle disciplines onder één dak en dat betekent dat alles voor u tot in de puntjes wordt verzorgd. Daardoor heeft u de ruimte en rust om volop van uw evenement te genieten. Zo hoort dat.

Op deze pagina treft u het - downloadbare - locatie & banquetingboek aan. U ziet in een oogopslag een helder overzicht van onze zalen & foyers, tarieven, catering en techniek. Natuurlijk zijn variaties bespreekbaar en denken wij graag met u mee.

Kortom, voor uw vergadering, training, presentatie jaarcijfers, opening/kick off schooljaar, bedrijfsfeest, jubileum, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, congres, beursvloer of op maat ontwikkelde formats komt u naar de Deventer Schouwburg: Gewoon doen.


"Het was weer een groot feest in Deventer. Eigenlijk was het onze beste editie. Dat heeft ermee te maken dat het de laatste was en we 3 keer hadden kunnen oefenen, maar ook dat het theater technisch de meeste mogelijkheden heeft en jullie team er veel lol in had om ons te helpen er het aller mooist van te maken. We hebben als crew een topdag gehad en ook van de gasten alleen maar positieve verhalen terug gekregen"

Titia te Dorsthorst - FD/BNR Networks

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze zakelijke nieuwsbrief!

© Copyright 2020 - Deventer Schouwburg