Cursussen, lessen, workshops & verhuur van ruimtes


In het naastgelegen gebouw van de Schouwburg - het voormalig Kunstencentrum - aan Keizerstraat nr. 70 vinden vraag en aanbod elkaar als het gaat om cultuurbeoefening. 
De verhuur van ruimtes op NR 70 aan kunstdocenten en culturele aanbieders is sinds kort in handen van de Deventer Schouwburg, de activiteiten van het Kunstcircuit zelf zijn ondergebracht bij de Bibliotheek Deventer.

We zien als belangrijke opgave om meer huurders aan te trekken zodat de beschikbare ruimtes optimaal benut worden. Wij streven ook naar een verbreding van het aanbod van culturele educatie, bijvoorbeeld op het gebied van spoken word/poëzie, dans, comedy, kleinkunst, theatersport en digitale kunst. We kijken hierbij naar mogelijke kruisbestuiving met de Schouwburg, maar bijvoorbeeld ook met het film- en theateraanbod van MIMIK.

Op zoek naar het huren van een geschikte ruimte?

Ben je als docent, workshop- of cursistenleider op zoek naar geschikte ruimte voor je lessen en activiteiten stuur een mail naar charell@deventerschouwburg.nl.

Ben je als hobbyist of beoefenaar geïnteresseerd in het cursusaanbod, kijk dan op www.deventercultuurlink.nl.

Via de ingang van NR 70 kom je ook direct terecht bij onze vernieuwde Servicebalie. Het is dé plek waar naast kaartverkoop voor de Schouwburg, de hele dag docenten, leerlingen, leveranciers en bezoekers terecht kunnen voor vragen en waar iedereen elkaar ontmoet.