Vrienden


Vrienden van de Deventer Schouwburg gaan voor hun theater en genieten van diverse voordelen:

  • Ontvang als eerste de brochure
  • Bestel met voorrang kaarten in de exclusieve Vriendenvoorverkoop (bij aantal voorstellingen geldt max. van 4 kaarten per vriend)
  • Kom met 2 personen naar de Vriendenavond in mei (afgelast i.v.m. het coronavirus)
  • Maak gebruik van speciale Vriendenaanbiedingen tijdens het seizoen

Het Vriendenlidmaatschap voor seizoen 2020-2021 kost € 25,- (per 2 personen).

> Word Vriend

> Word Vriend XXL


Vriend XXL - doneer aan talentontwikkeling

Wilt u naast het laten uitkomen van uw culturele dromen ook talentontwikkeling ondersteunen? Word dan Vriend XXL voor € 50,-. U geniet van alle bovenstaande Vrienden-voordelen én doneert € 25,- aan jonge makers uit de regio.

In seizoen 2020-2021 willen wij het podium bieden aan net afgestudeerde theatermakers en musici uit de regio. Want ook Jochem Meijer, de dansers van Introdans, en de orkestleden van PHION hebben ooit op kleine podia hun eerste stapjes naar succes gezet. Zonder speelplekken kunnen de talenten van nu niet uitgroeien tot de toppers van morgen.

Met voorrang bestellen

Tijdens de exclusieve Vrienden Voorverkoop besteld u met voorrang kaarten. Vooraf ontvangt u uw persoonlijke Vrienden-inlog waarmee u 2 dagen de tijd hebt om uw kaarten te bestellen. Bij de populaire voorstellingen geldt: vol = vol.

Vriend worden?

Meld u nu aan om Vriend of Vriend XXL te worden voor seizoen 2020-2021 en betaal via iDeal. Het Vriendenlidmaatschap is geldig voor 2 personen. Per huishouden kost het worden van Vriend € 25,- en Vriend XXL € 50,-. U betaalt geen boekingskosten (let op: kies voor “e-tickets” en niet voor "levering per post", zo voorkomt u dat u teveel betaalt).

In het eerste kwartaal van 2021 zullen wij u vragen uw vriendenlidmaatschap te verlengen. Verlengt u niet, dan vervalt automatisch uw Vriendschap.