Vrienden


Vrienden van de Deventer Schouwburg gaan voor hun theater en genieten van diverse voordelen:

  • Ontvang als eerste de brochure
  • Bestel met voorrang kaarten in de exclusieve Vriendenvoorverkoop (bij aantal voorstellingen geldt max. van 4 kaarten per vriend)
  • Kom met 2 personen naar de Vriendenavond in mei
  • Maak gebruik van speciale Vriendenaanbiedingen tijdens het seizoen

Het Vriendenlidmaatschap voor seizoen 2020-2021 kost € 25,- (per 2 personen).

> Word Vriend

> Word Vriend XXL


Vriend XXL - doneer aan talentontwikkeling

Wilt u naast het laten uitkomen van uw culturele dromen ook talentontwikkeling ondersteunen? Word dan Vriend XXL voor € 50,-. U geniet van alle bovenstaande Vrienden-voordelen én doneert € 25,- aan DOP(XL) en DOPjes.

DOP(XL) is hét jaarlijkse evenement waar lokaal talent en amateurverenigingen, van alle disciplines, zich presenteren aan het grote publiek op de eerste zondag van maart. DOPjes zijn een opstapje naar DOP(XL). Lokaal talent van alle generaties zonder podium krijgt de kans haar talent te tonen aan publiek in de professionele omgeving van het theater. Tijdens de DOPjes worden 2 beloftevolle talenten (individuen of verenigingen) tot winnaars gekozen. Zij winnen een workshop door een professional, die de amateurs coacht en de presentatie naar een hoger plan tilt. De winnaars krijgen een prominente plek binnen de DOP(XL).

Met uw donatie kunnen wij amateurtalent een podium bieden! In 2020 vinden de eerste DOPjes plaats.

Vriendenavond

Als Vriend wordt u uitgenodigd voor onze gratis Vriendenavond in mei. Een feestelijk, avondvullend programma waarin u als eerste te horen krijgt wie er in het nieuwe seizoen te zien zijn. Natuurlijk met optredens en previews. Tijdens de Vriendenavond ontvangt u als eerste de nieuwe brochure.

Met voorrang bestellen

Na de Vriendenavond start de exclusieve Vrienden Voorverkoop. Vooraf ontvangt u uw persoonlijke Vrienden-inlog waarmee u 3 dagen de tijd hebt om uw kaarten te bestellen. Bij de populaire voorstellingen geldt: vol = vol.

Vriend worden?

Meld u nu aan om Vriend of Vriend XXL te worden voor seizoen 2020-2021 en betaal via iDeal. Het Vriendenlidmaatschap is geldig voor 2 personen. Per huishouden kost het worden van Vriend € 25,- en Vriend XXL € 50,-. U betaalt geen boekingskosten (let op: kies voor “e-tickets” en niet voor "levering per post", zo voorkomt u dat u teveel betaalt).

In het eerste kwartaal van 2021 zullen wij u vragen uw vriendenlidmaatschap te verlengen. Verlengt u niet, dan vervalt automatisch uw Vriendschap.