Vrienden


We krijgen veel vragen of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je weer op bezoek komt in ons theater. Daarnaast kun je ons nu steunen door Vriend te worden. Deze bijdrage geeft ons net dat steuntje in de rug om ook deze periode overeind te blijven.

Vrienden gaan voor hun theater

Vrienden van de Deventer Schouwburg gaan voor hun theater en genieten van diverse voordelen:

  • Bestel met voorrang kaarten in de exclusieve Vriendenvoorverkoop
  • Maak gebruik van speciale Vriendenaanbiedingen tijdens het seizoen
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen én met voorrang bestellen

Het Vriendenlidmaatschap voor seizoen 2020-2021 kost € 25,- (per 2 personen).

> Word Vriend

> Word Vriend XXL


Vriend XXL - doneer aan talentontwikkeling

Wil je naast het laten uitkomen van jouw culturele dromen ook talentontwikkeling ondersteunen? Word dan Vriend XXL voor € 50,-. Je geniet van alle bovenstaande Vrienden-voordelen én doneert € 25,- aan jonge makers uit de regio.

In seizoen 2020-2021 willen wij het podium bieden aan net afgestudeerde theatermakers en musici uit de regio. Want ook Jochem Meijer, de dansers van Introdans, en de orkestleden van PHION hebben ooit op kleine podia hun eerste stapjes naar succes gezet. Zonder speelplekken kunnen de talenten van nu niet uitgroeien tot de toppers van morgen.

Met voorrang bestellen

Bij nieuwe voorstellingen krijgen Vrienden de kans om als eerste te bestellen. Ook tijdens de exclusieve Vrienden Voorverkoop bestel je met voorrang kaarten. Vooraf ontvang je jouw persoonlijke Vrienden-inlog waarmee je 2 dagen de tijd hebt om kaarten te bestellen. Bij de populaire voorstellingen geldt: vol = vol.

Vriend worden?

Meld je nu aan om Vriend of Vriend XXL te worden voor seizoen 2020-2021 en betaal via iDeal. Het Vriendenlidmaatschap is geldig voor 2 personen. Per huishouden kost het worden van Vriend € 25,- en Vriend XXL € 50,-. Je betaalt geen boekingskosten (let op: kies voor “e-tickets” en niet voor "levering per post", zo voorkomt u dat u teveel betaalt).

In het eerste kwartaal van 2021 zullen wij je vragen jouw vriendenlidmaatschap te verlengen. Verleng je niet, dan vervalt automatisch je Vriendschap.