Vrienden


Theater verbindt …. Ben jij ook verbonden als Vriend?

De verbinding met onze Vrienden, juist ook in tijden dat het niet vanzelfsprekend was, heeft ons heel erg gesteund. Als Vriend draag je bij aan een levendig en breed cultureel aanbod. Mede dankzij de steun van onze Vrienden krijgen artiesten en jonge talenten een podium in de schouwburg. Wij zijn heel blij dat we samen weer kunnen genieten van al het moois dat theater ons kan geven.

Zien we je (terug) als Vriend van de Schouwburg in seizoen 2023-2024?

Bekijk hieronder de voordelen die je als vriend hebt:

✅ Een (Vrienden)evenement voorafgaande aan de verkoop van het nieuwe seizoen. Met een leuk programma en natuurlijk een aantal previews van het nieuwe theaterseizoen.
✅ Een handig jaarkalenderoverzicht die je op kunt halen in de foyer. |
✅ Voorverkoop van tickets, daarbij heb je als Vriend altijd voorrang met boeken en heb je de keuze uit de beste plaatsen.
✅ Leuke aanbiedingen en extraatjes door het seizoen heen. 
✅ Als eerste op de de hoogte van bijboekingen, bij bijboekingen gedurende het seizoen stellen we je zo snel mogelijk via e-mail op de hoogte.

Verbind jij je weer aan prachtige live-ervaringen in je eigen schouwburg? 

Het Vriendenlidmaatschap kost € 30,- (per huishouden).

> Word Vriend XXL

Vriend XXL - doneer aan talentontwikkeling

Wil je naast het laten uitkomen van jouw culturele dromen ook talentontwikkeling ondersteunen? Word dan Vriend XXL voor € 50,-. Je geniet van alle bovenstaande Vrienden-voordelen én doneert € 20,- aan jonge makers uit de regio.

Net zoals ieder seizoen willen wij het podium bieden aan net afgestudeerde theatermakers en musici uit de regio. Want ook Pieter Derks, de dansers van Introdans, en de orkestleden van PHION hebben ooit op kleine podia hun eerste stapjes naar succes gezet. Zonder speelplekken kunnen de talenten van nu niet uitgroeien tot de toppers van morgen.

Vriend worden?

Meld je nu aan om Vriend of Vriend XXL te worden voor seizoen 2023-2024 en betaal via iDeal. Per huishouden kost het worden van Vriend € 30,- en Vriend XXL € 50,-. Je betaalt geen boekingskosten (let op: kies voor "e-tickets" en niet voor "levering per post", zo voorkom je dat je teveel betaalt).