Podium van de Stad


Podium van de Stad is een manier van denken, een manier van werken en vooral een manier van theater bedrijven.

De Deventer Schouwburg laat zien wat voor moois er professioneel gemaakt wordt in de podiumkunsten en vult dat aan met ideeën, voorstellingen en projecten vanuit de stad. Wij geloven in de denkkracht van de stad en gaan graag met je in gesprek over wat wij samen mogelijk kunnen maken. Podium van de Stad is voor ons het delen van ons gebouw en onze kennis en kunde met de inwoners van Deventer.

Samen met de stad maken wij de programmering van de schouwburg compleet

Amateur- en culturele projecten hebben een bijzonder plekje in ons hart. Culturele initiatieven uit Deventer en omstreken op zoek naar een podium zijn welkom bij ons. Samen staan we sterk en weten we meerwaarde te creëren. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en de haalbaarheid om een project succesvol te maken. Daarbij is de kern: delen van kennis & kunde, werken met duidelijke en haalbare afspraken, een sluitende begroting, een gezamenlijke inspanning voor het genereren van voldoende inkomsten en een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de organisatie.

Een Podium van de Stad project varieert van een optreden van een amateurgezelschap, een co-productie met professionals tot een tentoonstelling van een Young Artist. En van een festival tot het realiseren van dromen die nog niet zo vast omkaderd zijn.

Meer weten of vragen? Mail naar evi@deventerschouwburg.nl of ischa@deventerschouwburg.nl.