Geef theater cadeau!


Op zoek naar een leuk cadeau? Geef eens theater cadeau! Koop en verzilver je cadeaubon bij de Deventer Schouwburg.

Deventer Schouwburg Cadeaubon

De Deventer Schouwburg Cadeaubon is te koop en te besteden bij de Deventer Schouwburg. De bon is te koop via onze kassa in de schouwburg, telefonisch via 0900 - 3000 200 (€ 0,45 p/m)* of via de website*. Koop je de bon aan de kassa (geopend op dinsdag en donderdag van 12:00 tot 13:00 uur), dan voorzien we deze van een feestelijke verpakking gemaakt van onze kleurrijke posters. Bij deze cadeaubon bepaal je zelf het bedrag en de bon is telefonisch, aan de balie en online in te wisselen. De geldigheid van de cadeaubon is 3 jaar.

> Bestel Cadeaubon via de website

*De cadeaubon wordt als e-ticket naar je e-mailadres verzonden.

PODIUM Cadeaukaart

De PODIUM Cadeaukaart (min. waarde € 10,-) is te koop bij de Deventer Schouwburg. De PODIUM Cadeaukaart verzilveren kan online, telefonisch en aan de balie. Let op: de veiligheidscode zit onder de kraslaag op de achterzijde van kaart. De PODIUM Cadeaukaart is ook online te bestellen of te koop bij Primera, AH, Jumbo, COOP, Spar, Plus, Hoogvliet, HEMA, VVV, ANWB, Bruna, AKO, The Readshop, Plantage, Libris, Formido, CIGO, Vivant en Techador.

VVV cadeaukaart

De VVV cadeaucard is te verzilveren aan de kassa in de schouwburg. 

VVV- of Theater of Concertbonnen

VVV- en Theater en Concertbonnen zijn aan de kassa te gebruiken voor de (gedeeltelijke) betaling van de kaarten. Lever de bon in bij ons aan de kassa om deze te verzilveren. Je kunt telefonisch een reservering maken en wij verwachten dat je binnen twee weken de bonnen bij ons aan de kassa verzilvert. Let op onze openingstijden en kom minimaal een half uur van tevoren als je ook nog naar de voorstelling van die dag wilt.

Tegoedbonnen

Een tegoedbon ontvang je als je gekochte kaarten geannuleerd hebt en is te gebruiken als (gedeeltelijke) betaling van je nieuw bestelde kaarten. Je tegoedbon verzilver je telefonisch, aan de kassa of tijdens je online bestelling door het invullen van de vouchercode. Tegoedbonnen afgegeven na 18 oktober 2016 zijn geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte (de gekozen voorstelling mag later plaatsvinden, zolang de reservering gedaan wordt binnen de geldigheidsduur van de bon).