Info over je kaarten


Via deze website

  • 24 uur per dag bestellen
  • Zelf je plaats kiezen op de zaalplattegrond
  • Betalen via IDEAL en PODIUM Cadeaukaart
  • Direct je e-ticket in je e-mailinbox.

 

Telefonisch via 0900 – 3000 200 (€ 0,45 cpm)

  • Ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur | za, zo en feestdagen van 10.00 tot 20.00 uur
  • Betalen via IDEAL en PODIUM Cadeaukaart
  • Direct je e-ticket of kaarten thuisgestuurd


Kassa (balieverkoop) in de Deventer Schouwburg.

Ma t/m vr van 8.30 – 17.30 uur ( bij avondvoorstelling doorlopend tot aanvang voorstelling)

 

Boekingskosten *

Via de website, telefonisch en aan de kassa betaal je € 3,25 boekingskosten per bestelling. Wil je de kaarten per post thuis ontvangen dan betaal je daarnaast € 1,75 verzendkosten.

*Koop je alleen kaarten voor de inleiding of het theaterdiner dan worden geen boekingskosten gerekend.

 

Garderobe en pauzedrankje

Bij de meeste voorstellingen en concerten is een pauzedrankje en het gebruik van de garderobe bij de toegangsprijs inbegrepen. Uw drankje staat in de pauze voor je klaar. Wanneer er geen pauze is, wordt uw drankje na afloop geserveerd.

Als het gewenste drankje er niet tussen staat, bestel deze gerust aan de bar. Je hebt de keuze uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Bij Theater60+ voorstellingen is een kopje koffie bij de prijs inbegrepen.

 

Uitverkochte voorstelling.

Als er kaarten voor een uitverkochte voorstelling vrijkomen, communiceren we dit via Facebook. Houd onze Facebookpagina in de gaten of meld je aan voor het facebookevenement van de betreffende voorstelling (indien aanwezig).

 

(Cadeau)bonnen

 

PODIUM Cadeaukaart

De PODIUM Cadeaukaart (min. waarde € 10,-) is te koop bij de Deventer Schouwburg.

De PODIUM Cadeaukaart verzilveren kan telefonisch en aan de balie. Het is nog niet mogeijk om via de website PODIUM Cadeaukaart online te verzilveren. NB de veiligheidscode zit onder de kraslaag op de achterzijde van kaart.

 

VVV-bonnen of DS Kadobon

VVV- en DS Kadobonnen zijn aan de kassa of telefonisch te gebruiken voor de (gedeeltelijke) betaling van de kaarten. Onze medewerkers vertellen je de procedure.

 

Tegoedbonnen

Een tegoedbon ontvang je als je gekochte kaarten geannuleerd hebt en is te gebruiken als (gedeeltelijke) betaling van je nieuw bestelde kaarten. Je tegoedbon verzilver je telefonisch en aan de kassa. Onze medewerkers vertellen je de procedure.

Tegoedbonnen afgegeven na 18 oktober 2016 zijn geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte en zijn ook online inwisselbaar.

 

Mindervaliden

 

Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen zijn uitsluitend te bestellen via de kassa, telefonisch of met de bestelbon uit de brochure. Het is belangrijk dat je bij de bestelling doorgeeft of je met een lage rolstoel zonder apparatuur, of met een grote (brede) rolstoel met een hoge rugleuning en eventueel extra apparatuur naar de schouwburg komt.

Op de avond zelf word je met je begeleider als eerste de zaal in begeleid. Meld je daarom op tijd (minimaal 20 minuten voor aanvang) bij onze vrijwilligers of medewerkers in de stadsfoyer.

 

Slechthorenden

De Deventer Schouwburg beschikt over een infrarood geluidsversterking voor slechthorenden. Ook mensen zonder gehoorapparaat kunnen van dit systeem gebruik maken. Deze infrarood hoorbeugels zijn kosteloos te leen bij de balie.

 

Kaarten kwijt of geen e-ticket uitgeprint

Je kunt voor aanvang van een voorstelling bij de kassa een kopie van je kaart(en)verkrijgen tegen een vergoeding van € 1,00 per kaart.

 

Kaarten annuleren

Tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling kun je de kaarten retour brengen (voor een voorstelling in het weekend tot uiterlijk vrijdag 17.00 uur). Je ontvangt een tegoedbon of je kiest een andere voorstelling. Tegoedbonnen afgegeven na 18 oktober 2016 zijn geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte. Het annuleren van kaarten voor een concert Oude Muziek is helaas niet mogelijk.

Boekings en verzendkosten worden niet terugbetaald. Per kaart wordt € 3,- annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Voorstelling wordt verplaatst

In overleg met het gezelschap kunnen we besluiten om de voorstelling te verplaatsen. In geval van verplaatsing vervallen de plaatsnummers. Toegangsprijs en aanvangstijd blijven gelijk.

 

Voorstelling wordt geannuleerd

In een enkel geval wordt een voorstelling geannuleerd. Wij stellen je hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of brief. Je ontvangt het betaalde entreegeld terug op je bankrekening. Boekings- en verzendkosten worden niet terugbetaald.

 

Weet waar je koopt

Koop je kaarten bij de Deventer Schouwburg of bij onze kaartverkooppartner de Nationale Theaterkassa (NTK). Dan betaal je altijd de juiste prijs. Als je andere bedragen ziet staan dan op onze website, gaat het om illegale verkoop en koop je ongeldige entreebewijzen. Het doorverkopen van entreekaarten gebeurt zonder toestemming van de artiesten en theaters.

Als je in het bezit bent van een illegaal gekochte kaartje kan je de toegang geweigerd worden! Op www.weetwaarjekoopt.nl vind je een lijst van officiële verkopers en tips hoe je kunt helpen de doorverkoop te bestrijden.

 

Algemene voorwaarden VSCD

De Deventer Schouwburg hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26.11.2002. Lees de VSCD Voorwaarden online of bij de kassa, waar ze ter inzage liggen.