Info over uw kaarten


Via deze website

  • 24 uur per dag bestellen
  • Zelf uw plaats kiezen op de zaalplattegrond
  • Betalen via IDEAL en PODIUM Cadeaukaart
  • Direct uw e-ticket in uw e-mailinbox.


Telefonisch via 0900 – 3000 200 (€ 0,45 cpm)

  • Ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur | za, zo en feestdagen van 10.00 tot 20.00 uur
  • Betalen via IDEAL en PODIUM Cadeaukaart
  • Direct uw e-ticket of kaarten thuisgestuurd


Kassa (balieverkoop) in de Deventer Schouwburg

Ma t/m vr van 8.30 – 17.30 uur ( bij avondvoorstelling doorlopend tot aanvang voorstelling)

Aangepaste tijden vanaf 21 december: op voorstellingsdagen vanaf 18.00 uur en in het weekend vanaf een uur voor de voorstelling.


Boekingskosten *

Via de website, telefonisch en aan de kassa betaalt u € 3,25 boekingskosten per bestelling. Wilt u de kaarten per post thuis ontvangen dan betaalt u daarnaast € 1,75 verzendkosten.

*Koopt u alleen kaarten voor de inleiding of het theaterdiner dan worden geen boekingskosten gerekend.

  

Uitverkochte voorstelling

Als er kaarten voor een uitverkochte voorstelling vrijkomen, communiceren we dit via Facebook. Houd onze Facebookpagina in de gaten of meld u aan voor het facebookevenement van de betreffende voorstelling (indien aanwezig).

Kaarten kwijt of geen e-ticket uitgeprint

U kunt voor aanvang van een voorstelling bij de kassa een kopie van uw kaart(en)verkrijgen tegen een vergoeding van € 1,00 per kaart.

Kaarten annuleren

Tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunt u de kaarten annuleren (via de balie in de Schouwburg tot uiterlijk vrijdag 17.00 uur voor een voorstelling in het weekend). U ontvangt een tegoedbon of u kiest een andere voorstelling. Tegoedbonnen afgegeven na 18 oktober 2016 zijn geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte. Het annuleren van kaarten voor een concert Oude Muziek is helaas niet mogelijk.

Boekings en verzendkosten worden niet terugbetaald. Per kaart wordt € 3,- annuleringskosten in rekening gebracht.

Voorstelling wordt verplaatst

In overleg met het gezelschap kunnen we besluiten om de voorstelling te verplaatsen. In geval van verplaatsing vervallen de plaatsnummers. Toegangsprijs en aanvangstijd blijven gelijk.

Voorstelling wordt geannuleerd

In een enkel geval wordt een voorstelling geannuleerd. Wij stellen u hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of brief. U ontvangt het betaalde entreegeld terug op uw bankrekening. Boekings- en verzendkosten worden niet terugbetaald.

Deventer Schouwburg Cadeaubon
De Deventer Schouwburg Cadeaubon is te koop en te besteden bij de Deventer Schouwburg. Deze is te koop via onze balie in de schouwburg, telefonisch* of via de website*. Koopt u de bon aan de balie, dan voorzien we deze van een feestelijke verpakking, gemaakt van onze kleurrijke posters. Bij deze cadeaubon bepaalt u zelf uw bedrag en is telefonisch, aan de balie en online in te wisselen.

Bestel Cadeaubon via de website
*De cadeaubon wordt als e-ticket naar uw email adres verzonden.

PODIUM Cadeaukaart
De PODIUM Cadeaukaart (min. waarde € 10,-) is te koop bij de Deventer Schouwburg.

De PODIUM Cadeaukaart verzilveren kan online, telefonisch en aan de balie. NB de veiligheidscode zit onder de kraslaag op de achterzijde van kaart.

VVV-bonnen of DS Kadobon
VVV- en DS Kadobonnen zijn aan de kassa of telefonisch te gebruiken voor de (gedeeltelijke) betaling van de kaarten. Onze medewerkers vertellen u de procedure.

Tegoedbonnen
Een tegoedbon ontvangt u als u gekochte kaarten geannuleerd hebt en is te gebruiken als (gedeeltelijke) betaling van uw nieuw bestelde kaarten. Uw tegoedbon verzilvert u telefonisch, aan de kassa of tijdens uw online bestelling door het invullen van uw vouchercode. Tegoedbonnen afgegeven na 18 oktober 2016 zijn geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.

Rolstoelplaatsen
Rolstoelplaatsen zijn uitsluitend te bestellen via de kassa, telefonisch of met de bestelbon uit de brochure. Het is belangrijk dat u bij de bestelling doorgeeft of u met een lage rolstoel zonder apparatuur, of met een grote (brede) rolstoel met een hoge rugleuning en eventueel extra apparatuur naar de schouwburg komt.

Op de avond zelf wordt u met uw begeleider als eerste de zaal in begeleid. Meldt u daarom op tijd (minimaal 20 minuten voor aanvang) bij onze vrijwilligers of medewerkers in het Theatercafé.

Slechthorenden
De Deventer Schouwburg beschikt over een infrarood geluidsversterking voor slechthorenden. Ook mensen zonder gehoorapparaat kunnen van dit systeem gebruik maken. Deze infrarood hoorbeugels zijn kosteloos te leen bij de balie.

Koop uw kaarten bij de Deventer Schouwburg of bij onze kaartverkooppartner de Nationale Theaterkassa (NTK). Dan betaalt u altijd de juiste prijs. Als u andere bedragen ziet staan dan op onze website, gaat het om illegale verkoop en koopt u ongeldige entreebewijzen. Het doorverkopen van entreekaarten gebeurt zonder toestemming van de artiesten en theaters.

Als u in het bezit bent van een illegaal gekochte kaartje kan u de toegang geweigerd worden! Op www.weetwaarjekoopt.nl vindt u een lijst van officiële verkopers en tips hoe u kunt helpen de doorverkoop te bestrijden.

Bij de meeste voorstellingen en concerten is een pauzedrankje en het gebruik van de garderobe bij de toegangsprijs inbegrepen. Uw drankje staat in de pauze voor u klaar. Wanneer er geen pauze is, wordt uw drankje na afloop geserveerd.

Als het gewenste drankje er niet tussen staat, bestel deze gerust aan de bar. U heeft de keuze uit koffie, thee, fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Bij Theater60+ voorstellingen is een kopje koffie bij de prijs inbegrepen.

De Deventer Schouwburg hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties (VSCD). Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002 op 26.11.2002. Lees de VSCD Voorwaarden online of bij de kassa, waar ze ter inzage liggen.