Sponsoren


De Deventer Schouwburg dankt sponsoren en partners

 

Onze sponsoren zijn:

Pactum  - Wolters BV - CentrumGarage Deventer Drukwerkdeal.nl NWE MEST Cultuurnetwerk

Onze partners zijn:

Gemeente DeventerProvincie OverijsselStichting 4 Oost - Gulpener - Fleur de café - Flora Frits - Brink Verhuur

Informatie sponsoring

Neem voor meer informatie over sponsormogelijkheden binnen de Deventer Schouwburg contact met ons op via 0570 – 683 555 of via noortje@deventerschouwburg.nl

Dankzij sponsoring kan de Deventer Schouwburg tal van ambities realiseren. Bedrijven uiten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door hun samenwerking met de Deventer Schouwburg. ‘Kunst en Zaken’ gaan uitstekend samen. De Deventer Schouwburg is een betrouwbare partner in communicatie en productie. Voor al onze sponsoren maken we programma’s op maat. We zijn trots op dit vertrouwen. We nodigen graag nieuwe partners uit om tot dit bijzondere genootschap toe te treden.

We willen ook in de komende jaren het cultureel baken van de stad zijn. Met een aantrekkelijke programmering, een intensieve samenwerking met onze partners en een dynamische organisatie, willen we ons manifesteren in een markt die kleiner en moeilijker wordt. We leven in een tijd waarin delen, participatie, samenwerken, verantwoordelijkheid geven belangrijke kernwoorden zijn. Daarin past voor de Deventer Schouwburg de transitie van een aanbodgestuurde organisatie naar een vraaggestuurde organisatie. We nemen de prestaties uit het recente verleden als maatstaf voor de toekomst. We willen onze positie in stad en samenleving verstevigen en onze financiële basis gezond houden. Dat is wat er de komende jaren van de Deventer Schouwburg verwacht mag worden.

Daarin zien we ook een grote verantwoordelijkheid om de intensieve samenwerkingen in de stad, regio en provincie verder uit te breiden. De inbedding van de onderneming in de lokale netwerken is sterk verbeterd. Daarnaast heeft een grote groep van founders en sponsorsen zich aan ons verbonden. 

Sponsoring van de Deventer Schouwburg biedt jouw bedrijf een uitgelezen mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten, naamsbekendheid te versterken en je maatschappelijke en culturele betrokkenheid uit te dragen.

De sponsors en subsidiënten van de Deventer Schouwburg garanderen de veelkleurigheid en veelzijdigheid van onze programmering en geven een smaakvol accent aan de inrichting van ons gebouw. Dankzij sponsoring kunnen we veel van onze ambities realiseren. Overigens gaan ‘Kunst en Zaken’ tegenwoordig goed samen door één deur. Het één versterkt het ander en omgekeerd. Bedrijven kunnen hun maatschappelijke verantwoordelijk toetsen via de kunst en de Deventer Schouwburg geeft daar meetbare tegenprestaties voor terug. We nodigen graag nieuwe partners uit om tot ons selecte gezelschap van sponsors te behoren.