Sponsoren


De Deventer Schouwburg dankt sponsoren en subsidiënten

Dankzij sponsoring kan de Deventer Schouwburg tal van ambities realiseren. Bedrijven uiten hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door hun samenwerking met de Deventer Schouwburg. ‘Kunst en Zaken’ gaan uitstekend samen. De Deventer Schouwburg is een betrouwbare partner in communicatie en productie. Voor al onze sponsoren maken we programma’s op maat. We zijn trots op dit vertrouwen. We nodigen graag nieuwe partners uit om tot dit bijzondere genootschap toe te treden.

We willen ook in de komende jaren het cultureel baken van de stad zijn. Met een aantrekkelijke programmering, een intensieve samenwerking met onze partners en een dynamische organisatie, willen we ons manifesteren in een markt die kleiner en moeilijker wordt. We leven in een tijd waarin delen, participatie, samenwerken, verantwoordelijkheid geven belangrijke kernwoorden zijn. Daarin past voor de Deventer Schouwburg de transitie van een aanbodgestuurde organisatie naar een vraaggestuurde organisatie. We nemen de prestaties uit het recente verleden als maatstaf voor de toekomst. We willen onze positie in stad en samenleving verstevigen en onze financiële basis gezond houden. Dat is wat er de komende jaren van de Deventer Schouwburg verwacht mag worden.

Daarin zien we ook een grote verantwoordelijkheid om de intensieve samenwerkingen in de stad, regio en provincie verder uit te breiden. De inbedding van de onderneming in de lokale netwerken is sterk verbeterd. Daarnaast heeft een grote groep van founders en sponsorsen zich aan ons verbonden. 

Onze sponsoren zijn:

Pactum - Drukwerkdeal.nlWolters BVCentrumGarage Deventer - NWE MEST Cultuurnetwerk

Onze subsidiënten zijn:

Gemeente DeventerProvincie OverijsselStichting 4 Oost

Informatie sponsoring

Neem voor meer informatie over sponsormogelijkheden binnen de Deventer Schouwburg contact met ons op via 0570 – 683 555 of via noortje@deventerschouwburg.nl