muziek

Queen must go on


vr 15 december 2023   Grote zaal

20:00 - 22:15 uur

Wachtlijst


Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tribute band van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden.

Winnaar van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waardoor ze een uur speeltijd hebben gewonnen in de Ziggo Dome tijdens ‘The Tribute – Live in Concert’. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. De band neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van Queen.

Verwacht een show die op momenten intiem en op andere momenten groots en bombastisch is. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits maken dit tot een ware beleving. 

Website: Queen must go on

Ward Palmen heeft zich als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik en een timbre waar hij menig Queen-liefhebber mee betovert.

Op drums werkt QMGO trots afwisselend met drie drummers: Mick Gravéé, Dennis Meentz en Hans in het Zandt. Allen giganten in hun vak.

In samenspel met bassist Geert Horvers, levert dit die vette basis waardoor je onmogelijk stil kan blijven zitten of staan. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet.

Voor de echte Queen-sound wordt gebruikgemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Muzikanten: Ward Palmen (zang), Ralph Derksen (gitaar), Geert Horvers (bas) en Mick Gravéé, Dennis Meentz of Hans in het Zandt (drums).

Ook interessant voor jou: