toneel

Annet

Bas Keijzer


do 24 oktober 2024   Kleine zaal

20:30 uur

Verkoop start di 28 mei 10:00


Annet is een persoonlijke, humorvolle en indringende voorstelling over hoe acteur Bas Keijzer als vrijwillige “buddy” werd gekoppeld aan een vrouw met dementie: Annet.

Zij was een vrouw van allemachtig achtentachtig, die een bewogen leven achter de rug had. Annet had drie zonen, waarvan er al twee waren overleden. Bas heeft zelf een gezin met jonge kinderen en de wekelijkse wandelingetjes met Annet deden hem beseffen dat het leven meer is dan alleen hard werken.

“Ik wilde iets nobels doen en werd als vrijwilliger gekoppeld aan Annet. Het is een vriendschap van twee jaar geworden, waarbij ik steeds meer de wereld bekijk over haar schouders.”
Van het ‘dagboek’ van de uitstapjes met Annet is voor NPO Radio1 een dertigdelige podcast gemaakt, die de basis vormt voor deze monoloog. Bas verbindt in zijn voorstelling drie verschillende generaties waarin alledaagse herkenbare thema’s voorbij komen. Zijn verhaal wordt muzikaal omlijst door celliste en actrice Rosa Mee.

Annet is voorstelling over het leven zelf, over het leven van Bas maar vooral over een herkenbaar leven van ons allemaal.

Website: Monoloog Annet

Hoofdrolspelers & band: Bas Keijzer en Rosa Mee

Script, teksten en muziek: Bas Keijzer

Regie en staging: Jori Hermsen

Ook interessant voor jou: