specials

Griet Op de Beeck - Het wordt beter

Boek & Theater: een serie in samenwerking met Boekhandel Broekhuis en de Deventer Schouwburg


ma 4 november 2024   Kleine zaal

20:00 - 21:30 uur

Bestel snel


Laat je inspireren door de meeslepende zoektocht van Griet Op de Beeck en leer hoe ook jij vrij en voluit kunt leven.

Haar hele leven was Griet Op de Beeck op zoek naar het beter waarvan ze altijd geloofde dat het moest bestaan. En het werd beter, een minibeetje, voetje voor voetje en dan ging ze plots evengoed weer terug naar af; een echte ommezwaai kwam er nooit. Tot ze zelf besliste om terug naar school te gaan en naast schrijver ook therapeut te worden, en zo te onderzoeken wat echt kan helpen. Ze raakte onderweg zowaar bevriend met wereldtoppers in therapieland en kreeg de kans om in vele buitenlanden te leren van de invloedrijke vernieuwers en gezaghebbende autoriteiten van vandaag als Bessel van der Kolk, Esther Perel en Richard Schwartz.

Tijdens deze avond vertelt Op de Beeck op haar bekende intieme wijze niet alleen over het boeiende en helende parcours dat ze de afgelopen jaren heeft doorlopen, maar ook wat ze daaruit heeft geleerd en wat nuttig kan zijn voor anderen. Omdat ze dit zelf allemaal zo graag veel eerder had geweten. Omdat ze de hoop wil uitdragen die ze zelf bij momenten bijna verloren was. Omdat zij weet wat mogelijk is nu, en dat iedereen zo van harte gunt.

Na afloop van de voorstelling zijn haar boeken te koop en zal ze ruim de tijd nemen om deze te signeren. Je kunt het boek 'Het wordt beter' ook bijbestellen bij je kaarten à € 23,99. 

Ook interessant voor jou: