muziek

JAMAI met live-band

I'm still standing


wo 19 februari 2025   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Samen met zijn live-band én piano bezoekt Jamai de mooiste theaters in Nederland om een tribute te brengen aan zijn muzikale held Elton John.

Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als eerbetoon aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van ‘Idols’ twintig jaar geleden leeft Jamai zijn droom en door deze theatershow krijgt dit jaar een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen.

De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet.  

Een extraverte muzikale show over een introverte artiest. In dit theaterconcert nemen Jamai en zijn band de bezoekers mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van ‘I’m Still Standing’, ‘Cold Heart’, ‘Saturday’, ‘Rocket Man’ tot aan ‘Lion King’ en terug via ‘Yellow Brick Road’. Ál die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd.

My gift is my song … and this one’s for you!

Website: Jamai

Fotograaf: Jurgen Jacob Lodder 

 

Ook interessant voor jou: