toneel

Een Rits Te Ver 2.0

In regie van Jon van Eerd


za 23 november 2024   Grote zaal

20:00 uur

Verkoop start di 28 mei 10:00


Een Rits te Ver is terug, en hoe! Met onder andere Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.

Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken, en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond waarvan u nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. U dacht dat Harrie niet meer terug zou komen? Dan mag je deze niet missen! Met een fantastische cast die meester is in het genre.

Website: Jon van Eerds Pretpakhuis

Script en Regie: Jon van Eerd

Decor: Marjolein Ettema

Licht: Wannes van der Veer

Kostuum: Arno Bremers

Ook interessant voor jou: