theatercollege

KLUUN

Help, ik heb een puber!


do 6 februari 2025   Grote zaal

20:00 uur

Verkoop start di 28 mei 10:00


Kluun zijn bestseller staat al twee jaar in de top 60 met meer dan 120.000 verkochte exemplaren, de podcast behoorde meteen bij introductie tot de best beluisterde podcasts van Nederland en nu gaat 'Help, ik heb een puber!' ook het theater in.

In 'Help, ik heb een puber!' neemt Kluun je aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen mee langs alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen. We ontdekken waarom pubers hun bed niet uit kunnen komen. Waarom ze stinken en dat zelf niet doorhebben. We gaan het hebben over hormonen, over puber- én ouderseks, over pubertaal, over drank&drugs en over de ontroerende onzekerheid van pubers van nu en toen.

‘Ik beloof het publiek dat ze na afloop veel meer mededogen hebben met de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol.’ | Kluun

'Help, ik heb een puber!' is een show voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. Een feest, of misschien beter een hel van herkenning.

Website: Help, ik heb een puber!

Kluun, bekend van zijn besteller Komt een vrouw bij de dokter, staat bekend om zijn humor, zelfspot en het doorbreken van taboes. Met twaalf boeken op zijn naam en meer dan twee miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, is hij een gevestigde naam in de literaire wereld.

Met: Kluun (Raymond van der Klundert)

Tekst: Kluun (Raymond van der Klundert)

Regie: Margôt Ros

Producent: Corti Media Live i.s.m. Senf Theater

Tourneeplanning: Senf Theater

Ook interessant voor jou: