jeugd & familie

Meester Jesper kraakt de code (6+)


vr 27 december 2024   Grote zaal

16:00 uur

Bestel snel


vr 27 december 2024   Grote zaal

19:00 uur

Bestel snel


Ontdek de allereerste theatershow van Nederland's populairste meester: Meester Jesper! Met meer dan één miljoen volgers dagelijks inspireert hij zowel nieuwsgierige kinderen als hun ouders. Maar nu heeft hij jullie hulp nodig!

De belangrijkste toetsen van zijn leerlingen zijn gestolen. Als hij deze niet terugvindt, wordt hij ontslagen en mag hij NOOIT MEER lesgeven! De dieven hebben de toetsen in een kluis in dit theater verstopt. Gelukkig heeft Meester Jesper hints gevonden om de code te kraken, maar dit kan hij niet alleen!

Samen met jou, je ouders of vrienden tovert Meester Jesper het theater om tot een groot klaslokaal. Door interactieve en educatieve spelletjes, raadsels en hints op te lossen, help je Meester Jesper de code te kraken en de gestolen toetsen terug te vinden. Zo kan Meester Jesper voor altijd blijven lesgeven en gaan zijn leerlingen over naar het volgende schooljaar!

Aan de ouders: "Meester Jesper Kraakt De Code" is een interactieve en educatieve theatershow die jouw kind leert samen te spelen en te werken met anderen in de zaal. Meester Jesper zorgt voor een interactieve ervaring waarbij elk kind zich gehoord en gezien voelt. Geniet van een spannend verhaal dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen, gecombineerd met een uniek decor waar beeld en live optreden samenkomen. Ervaar een show vol inspiratie, humor en inzichten. Na afloop van de show is er tevens een Meet & Greet mogelijkheid waar jouw kind Meester Jesper persoonlijk kan ontmoeten!

Website: Meester Jesper

Ook interessant voor jou: