jeugd & familie

nijntje de musical (2+)

naar de verhalen van Dick Bruna


za 8 maart 2025   Grote zaal

13:30 uur

Verkoop start di 28 mei 10:00


za 8 maart 2025   Grote zaal

15:30 uur

Verkoop start di 28 mei 10:00


Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt.

In nijntje de musical viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Website: nijntje de musical

Producent: Stichting (Inter)nationale Producties

Naar de verhalen van: Dick Bruna

Tekst en liedteksten: Ivo de Wijs

Muziek: Joop Stokkermans

Regie: Naomi van der Linden

Choreografie: Chiara Re

Decor en kostuums: Arno Bremers

Met o.a.: Karin Bos, Maria Hengst

Ook interessant voor jou: