Roué Verveer en FOURCE sluiten seizoen af

Vrolijk de zomer in!


Na een Coronajaar gaan we het seizoen vrolijk afsluiten met een speciale zomersvoorstelling van Roué Verveer en de vrolijke popsongs van de vier hartenveroveraaars van FOURCE.

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max, Jannes, Ian en Niels: vier jongens in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar. Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival. Sindsdien is FOURCE hard op weg om de meest succesvolle Nederlandse boyband ooit te worden. Met non-stop nummer 1-hits in de Kids Top 20, tientallen miljoenen streams en views op Spotify en YouTube en al meerdere uitverkochte concerten op hun naam, ligt dit doel binnen handbereik!

Roué Verveer

Een speciaal cabaretprogramma in deze bijzondere tijd, dat is Roué Verveer wel toevertrouwd. De comedian geeft op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden er heel anders uit is komen te zien. Roué heeft in ieder geval het nodige meegemaakt. Zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel ontbreken deze keer ook zeker niet. Niet voor niets behoort hij tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Ben je klaar voor een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen? 

Naast deze zomerspeciasl komt Roué op 12 november terug naar Deventer met de in maart 2020 door corona afgelaste theatertour 'Zo Goed Als Nieuw'. Kaarten zijn al te koop.