Nieuw: Theatercolleges Veldheren Live en Fajah Lourens bijgeboekt

Kaartverkoop direct gestart


Deze week hebben we twee theatercolleges aan de programmering voor dit seizoen kunnen toevoegen. 

Veldheren Live met Peter van Uhm en Mart de Kruif

In dit allereerste militaire theatercollege geven Peter van Uhm en Mart de Kruif je een unieke kijk in de huidige stand van zaken aan de frontlinie. Onder leiding van journalist Jos de Groot gaan ze dieper in op wat oorlog betekent en delen ze hun kennis en ervaring.

Wat kunnen we leren van de geschiedenis van oorlogen in hedendaagse conflicten? Hoe is het met het leger in Europa gesteld? En wat als ons land vandaag zou worden aangevallen?

De tournee langs diverse steden borduurt voort op de relevantie en de onderwerpen die in de podcast aan bod komen en de vele vragen die wekelijks door luisteraars worden gesteld.

Dinsdag 23 januari 2024 | 20:00 uur

Lees meer en koop hier je kaartje voor Veldheren Live

Fajah Lourens met Killermindset

Naar aanleiding van het nieuwe boek "Killermindset" betreedt Fajah de theaters met een inspirerend theatercollege. Deze voorstelling belooft een interactieve en motiverende ervaring te worden.

Tijdens de theatershow deelt Fajah haar verhaal over vallen en opstaan, doorzetten bij tegenslagen en strategieën om je goed te voelen. Het is een dynamische en interactieve show met als doel jou te inspireren, motiveren en activeren om de beste versie van jezelf te ontplooien.

Donderdag 7 maart 2024 | 20:00 uur

Lees meer en koop hier je kaartje voor Fajah Lourens