December cadeaumaand


Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef eens theater cadeau!

Koop en verzilver je cadeaubon bij de Deventer Schouwburg. Of geef een leuke voorstelling cadeau aan je partner, ouder, kind, vriend, vriendin, opa of oma, of wie dan ook! We tippen je hieronder een paar mooie cadeaus voor de komende feestdagen.

Deventer Schouwburg Cadeaubon

De Deventer Schouwburg Cadeaubon is te koop en te besteden bij de Deventer Schouwburg. De bon is te koop via onze kassa in de schouwburg, telefonisch via 0900 - 3000 200 (€ 0,45 p/m)* of via de website*. Koop je de bon aan de kassa (geopend op dinsdag en donderdag van 12:00 tot 13:00 uur), dan voorzien we deze van een feestelijke verpakking gemaakt van onze kleurrijke posters. Bij deze cadeaubon bepaal je zelf het bedrag en de bon is telefonisch, aan de balie en online in te wisselen. De geldigheid van de cadeaubon is 3 jaar. 

*De cadeaubon wordt als e-ticket naar je e-mailadres verzonden.

> Bestel Cadeaubon via de website

Tip; wil je meerdere bonnen bestellen en/of jouw bedrijfslogo op de bon, dat kan! Neem dan even rechtstreeks contact op met manel@deventerschouwburg.nl

PODIUM Cadeaukaart
De PODIUM Cadeaukaart (min. waarde € 10,-) is te koop bij de Deventer Schouwburg. De PODIUM Cadeaukaart verzilveren kan online, telefonisch en aan de balie. De PODIUM Cadeaukaart is ook online te bestellen. Meer verkoopplekken vind je hier.

DECEMBERCADEAU-TIPS

 

Rocky Horror Show
Sven Ratzke, Esmée Dekker e.a.

wo 22 dec | 20:00 uur

De ROCKY HORROR SHOW is een absolute must-see. Deze waanzinnige musical is een wereldwijd fenomeen met stevige rockmuziek en genomineerd voor vijf Tony Awards. ‘Don’t dream it, be it’.
 

Bumba
Bumba op reis (1+)

zo 2 jan | 13:30 en 16:00 uur

Ga met Bumba, Bumbalu en al hun vriendjes op wereldreis naar de Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet samen van deze avontuurlijke en kleurrijke theatershow voor de allerkleinsten.

Oorlogswinter (10+)
Theatergroep De Jonge Honden

do 6 jan | 19:30 uur

Nederlands bekendste jeugdboek over de Tweede Wereldoorlog is nu bewerkt door Theatergroep De Jonge Honden tot een bloedspannende voorstelling over vriendschap, vertrouwen en volwassen worden.

Henk Poort & Big Band
The American Songbook

za 8 januari | 20:00 uur

De bekende bariton zingt met zijn eigen 17-koppige Big Band, met stuk voor stuk topmuzikanten. 

Marc-Marie Huijbregts
Uitgesproken

wo 16 februari | 20:00 uur

Uitgesproken cabaretavond met Marc-Marie.

 

Titanic, de musical
Met René van Kooten, Mariska van Kolck e.a.

vr 18 februari | 20:00 uur

Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Gegarandeerd een onvergetelijke avond uit!