Helaas geen Kapsalon Theater op 19 januari


Geen Kapsalon Theater in MIMIK en de Deventer Schouwburg.

Helaas moeten we berichten dat in tegenstelling tot eerdere aankondigingen er geen Kapsalon Theater plaats vindt in theater MIMIK en de Deventer Schouwburg op woensdag 19 januari. De veiligheidsregio geeft geen toestemming. Wij respecteren dit besluit uiteraard.

De afgelopen dagen waren een geweldige rollercoaster. Binnen een dag stond er een programma in de steigers. Het enthousiasme van artiesten en bedrijven om ons te steunen bij deze actie was hartverwarmend. Voor onze medewerkers was het een feest om weer bezig te zijn met waar we echt goed in zijn: Het mogelijk maken van een onvergetelijke theaterbeleving.

De positieve reacties uit de stad en de razendsnelle uitverkoop van de tickets maken voor ons eens te meer duidelijk dat men snakt naar kunst en cultuur. Met dat enthousiasme en alle aandacht in de media voor Kapsalon Theater hopen we dat er vaart wordt gemaakt met het heropenen van de culturele sector. Op een werkbare manier. Geef ons een routekaart, waarbij er op toetsbare momenten een volgende stap kan worden genomen en bied ons perspectief. Voor het openstellen van theaters is voorbereiding benodigd en kan niet op stel en sprong na een ‘weegmoment’.

Wij vestigen onze hoop op onze nieuwe minister Robbert Dijkgraaf en Gunay Uslu, staatssecretaris van cultuur, om voortvarend te werk te gaan en de belangen van onze sector op een juiste manier te behartigen.

 We hopen jullie snel weer te zien.

Onze dank gaat uit naar de Stichting Wesselings-van Breemen, Esther Groenenberg, Frank Blueka, Ammar, Marije van Sonsbeek (May Evans) , Jeffrey Kleine Koerkamp. Barbershop Deventer, Schoonheidssalon Grazia, Peter Drost, Lotte Pen, Harro van Lien, Robin Bleeker, Le Merle Studio, Massage van Doe Maar en Shape by Rebecca alle kaartkopers van de Kapsalon Theater en alle inwoners van de stad Deventer en omgeving die ons een warm hart toegedragen.