Start kaartverkoop theaterseizoen 24/25

Vanaf dinsdag 28 mei om 10:00 uur


Met veel plezier en trots presenteren we je graag het programma voor het nieuwe theaterseizoen 24/25!

De afgelopen weken zijn er al diverse voorstellingen voor het nieuwe seizoen in de verkoop gegaan, maar vanaf dinsdag 28 mei om 10:00 uur zijn de voorstellingen en concerten van het nieuwe seizoen te boeken! We hebben weer een mooie en verrassende mix van theater-, dans-, cabaretvoorstellingen en muziekconcerten geprogrammeerd. 

Een greep uit ons aanbod seizoen 24/25
Wat denk je van Dolf Jansen, Introdans & Krisztina de Chatel, Jett Rebel, Simon Keizer, Kovacs, Najib Amhali, Veldhuis & Kemper en Murder on the Nile. Daarnaast kun je ook dit jaar weer genieten van diverse tributes waaronder die aan de Bee Gees, Golden Earring, Elton John, Barbra Streisand, David Bowie en Pink Floyd.

Bijzondere producties zijn het muziektheaterstuk Harmonie, de musical Josephine B., Toneelstuk Koning Krump en Het Zwanenmeer gebracht door het Ballet van Staatsopera Bulgarije Stata Zagora. Ook toneeltophit De zaak Shell is te zien.

In samenwerking met Deventer Op Stelten treden er ook dit jaar weer diverse circus/dans gezelschappen op waaronder Afrique en Cirque en MAT (Tent).

De jongere bezoekers kunnen genieten van diverse kleine en grote shows zoals Nijntje de Musical, Buurman & Buurman, Meester Jesper, De Proefkeuken Theatershow en Steven Kazàn & Jamie!

Symfonieorkest PHION brengt de 40ste van Mozart. Stichting Kamermuziek viert haar 70ste verjaardag en brengt weer prachtige reeks concerten met o.a. pianist Julien Libeer, die door de internationale pers geprezen wordt als een van de meest markante muzikale persoonlijkheden van de jonge generatie.

Bekijk hier het volledige programma voor seizoen 24/25!

Word Vriend!

Wil jij met voorrang tickets bestellen en het hele jaar als eerste op de hoogte gehouden worden van bijboekingen? Word dan Vriend van Deventer Schouwburg. Per huishouden kun je al vanaf 30 euro Vriend worden. Wil je naast het laten uitkomen van jouw culturele dromen ook talentontwikkeling ondersteunen? Word dan Vriend XXL voor € 50,-. Je geniet van alle Vriendenvoordelen én doneert € 20,- aan jonge makers uit de regio.

Meer info vind je op: www.deventerschouwburg.nl/vrienden.