Wolters Vastgoedonderhoud blijft kleur geven aan de Deventer Schouwburg


Vlak voor de start van het nieuwe theaterseizoen ondertekenden Hans Wolters (directeur Wolters Vastgoedonderhoud) en Rob van den Hove (directeur Deventer Schouwburg) een nieuwe sponsorverbintenis.

De Deventer Schouwburg is trots op de steun van dit mooie Deventer familiebedrijf dat in bijna 90 jaar gegroeid is van eenmansschildersbedrijf tot een multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf met 200 enthousiaste vakmensen. Wolters Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren, verduurzamen en restaureren van vastgoed met projecten die uiteenlopen van sociale woningbouw, scholen, zorginstellingen en kantoorpanden tot particuliere woningen en monumentale panden. Kwaliteit, respect, vertrouwen, innovatief en het centraal stellen van de klant zijn daarbij de kernwaarden binnen de organisatie.

Wolters Vastgoedonderhoud staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hans Wolters: “Wij streven niet alleen naar een goed bedrijfsrendement, maar hebben hierbij ook oog voor maatschappelijke doelen, zoals bescherming van het milieu, goed werkgeverschap en een bijdrage aan de samenleving waarin we werken. De Deventer Schouwburg is de plek in de stad waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en plezier, ontspanning, verwondering en verdieping vinden. Daar willen wij via deze verbintenis graag aan bij dragen.

Rob van den Hove: “Wij zijn zeer verheugd dat Wolters Vastgoedonderhoud zich opnieuw verbindt aan de Deventer Schouwburg. Een prachtig ambachtelijk bedrijf, deskundig en gedreven met liefde voor de stad Deventer. De missie van Wolters om haar opdrachtgevers te ontzorgen en altijd te denken, doen en handelen vanuit de behoefte en de beleving van de klant is voor ons als theater en congreslocatie zeer herkenbaar. Wij kijken uit naar deze hernieuwde samenwerking.