NWE MEST Cultuurnetwerk


NWE MEST Cultuurnetwerk is de business club van de Deventer Schouwburg én MIMIK waarin bedrijven, startups, kennisinstellingen en de gemeente hun gezamenlijke passie voor cultuur en de stad Deventer delen en uitdragen als liefhebber én als trotse ambassadeur en sponsor van cultuur.

Een cultureel netwerkplatform dat verrast en inspireert. Een ontmoetingsplek voor enthousiaste en betrokken leden met hart voor cultuur en een voedingsbodem voor nieuw talent.

Een cultureel netwerkplatform met 4 bijeenkomsten per jaar waar je nieuwe mensen ontmoet, wordt uitgedaagd, op andere gedachten wordt gebracht en samen geniet van kunst. Met interessante sprekers, voorstellingen en volop mogelijkheid om te netwerken. Alles omlijst door de culturele gastvrijheid en expertise van de Deventer Schouwburg en MIMIK

Een cultureel netwerkplatform als voedingsbodem voor cultuur door een deel van het lidmaatschap te besteden aan culturele (educatieve) projecten van de Deventer Schouwburg en MIMIK, waarbij de leden gezamenlijk het project kiezen.

Lidmaatschap NWE MEST

Aangezien we bijna halverwege het seizoen 22-23 zijn, hanteren we een gereduceerd lidmaatschapstarief van €1.000,- ex btw, geldig voor 2 personen. Het volledige lidmaatschap bedraagt €1.750,- ex btw per theaterseizoen.

Daarmee ondersteun je als lid van NWE MEST dus ook een cultureel project. Samen met de Deventer Schouwburg en MIMIK nomineert het bestuur 3 projecten en het project met de meeste stemmen van alle leden, wordt straks uitverkozen tot het NWE MEST project.

Neem voor meer informatie over de netwerkclub contact met ons op via rebecca@deventerschouwburg.nl

Zet de onderstaande evenementen alvast in je agenda:

 

08-12-2022 | 19:30 uur

Deventer Jan Terlouw Lezing

Deventer Schouwburg

Meer informatie over deze lezing >>

 

14-03-2023 | 18:00 uur

NWE MEST in beeld

MIMIK

 

02-06-2023 | 18:00 uur

NWE Mest Hubclub

Deventer Schouwburg

Meer informatie over deze voorstelling >>