NWE MEST Cultuurbende


NWE MEST Cultuurbende is de business club van de Deventer Schouwburg én MIMIK waarin bedrijven, startups, kennisinstellingen en de gemeente hun gezamenlijke passie voor cultuur en de stad Deventer delen en uitdragen als liefhebber én als trotse ambassadeur en sponsor van cultuur.

Een cultureel netwerkplatform dat verrast en inspireert. Een ontmoetingsplek voor enthousiaste en betrokken leden met hart voor cultuur en een voedingsbodem voor nieuw talent.

Een cultureel netwerkplatform met 4 bijeenkomsten per jaar waar je nieuwe mensen ontmoet, wordt uitgedaagd, op andere gedachten wordt gebracht en samen geniet van kunst. Met interessante sprekers, voorstellingen en volop mogelijkheid om te netwerken. Alles omlijst door de culturele gastvrijheid en expertise van de Deventer Schouwburg en MIMIK

Een cultureel netwerkplatform als voedingsbodem voor cultuur die een podium biedt aan talent en hen de kans geeft te groeien door een deel van het lidmaatschap te besteden aan culturele (educatieve) projecten van de Deventer Schouwburg en MIMIK, waarbij de leden gezamenlijk het project kiezen.

 

Premiere NWE MEST

NWE MEST Cultuurbende nodigt je graag uit voor haar première op Stadscampus de KIEN. Een frisse start met duurzame ontmoetingen op dinsdag 12 juli van 18.00 - 20.30 uur in de Deventer Schouwburg

Duurzaamheid is een hot topic. Het is evident dat de vraag over hoe we ons op een houdbare manier verhouden tot onze omgeving, relevanter is dan ooit. Toch vraagt écht duurzaam denken en handelen meer dan een concessie hier en daar. We moeten ons afvragen uit welke tradities we komen, wiens belangen er voorop worden gesteld en welke toekomst we willen verwerkelijken uit talloze mogelijke scenario’s. Het is gemakkelijk om achter een ideaal te staan maar wat en hoeveel zijn we bereid op te geven?

NWE MEST waagt zich met drie sprekers uit verschillende werkvelden aan de vraag naar duurzaamheid. Rob van den Hove, directeur van MIMIK en Deventer Schouwburg, geeft inzage in de plannen voor een toekomstbestendige, nieuwe schouwburg. Ine Stultjens van beddenfabrikant Auping vertelt hoe het bedrijf een pionier werd in circulaire bedrijfsvoering. Tot slot deelt Tjeerd Bischoff van theatergroep Jan Vos een sneak peak van een nieuwe voorstelling over windenergie, over hoe de werelden van beleid en mens met elkaar kunnen botsen en waar ze elkaar weer kunnen vinden.

Gastheer is maker, speler en schrijver Ischa den Blanken. Muziek wordt verzorgd door het Oekraïens salonorkest uit het Irishuis en je geniet tijdens de avond van een 5-gangen Walking Dinner.

Mis het niet. Meer informatie en aanmelden via rebecca@deventerschouwburg.nl

Lidmaatschap

Vanaf september start het programma voor seizoen 22/23. Lidmaatschap kost € 1.499,- (ex BTW) per aangesloten bedrijf/organisatie voor 2 personen

Neem voor meer informatie over de netwerkclub contact met ons op via rebecca@deventerschouwburg.nl