NWE MEST Cultuurnetwerk


NWE MEST Cultuurnetwerk

NWE MEST Cultuurnetwerk is het vernieuwde netwerkplatform van de Deventer Schouwburg en MIMIK. Hierin zijn bedrijven, (kennis)instellingen en de gemeente vertegenwoordigd. In het netwerk delen zij hun gezamenlijke passie voor cultuur en de stad Deventer en dragen deze uit als trotse ambassadeur en sponsor van cultuur. Zij onderschrijven het belang van cultuur voor de leefbaarheid van onze regio als aantrekkelijke bestemming voor bewoners, bezoekers en bedrijven.
  
NWE MEST Cultuurnetwerk is een ontmoetingsplek voor enthousiaste en betrokken leden met hart voor cultuur, dat wil verrassen, inspireren en verbinden. 
 
Met 4 bijeenkomsten per jaar ontmoet je nieuwe mensen, word je uitgedaagd, op andere gedachten gebracht en geniet je samen van kunst. Met interessante sprekers, voorstellingen en volop mogelijkheid om te netwerken. Alles omlijst door de culturele gastvrijheid en expertise van de Deventer Schouwburg en MIMIK. 
  
NWE MEST dient ook als voedingsbodem voor cultuur door een deel van het lidmaatschap te besteden aan culturele (en maatschappelijke) projecten van de Deventer Schouwburg en MIMIK, waarbij je als lid gezamenlijk het project kiest. Per theaterseizoen nomineren de Deventer Schouwburg en MIMIK 3 projecten en het project met de meeste stemmen wordt gekozen. 


Lidmaatschap NWE MEST

Het lidmaatschap bedraagt 1.750,- ex btw per theaterseizoen en is geldig voor 2 personen per aangesloten bedrijf/instelling. Naast de 4 bijeenkomsten per jaar, word je als lid ook uitgenodigd voor de jaarlijkse Deventer Jan Terlouw Lezing, die altijd in december in de Deventer Schouwburg plaatsvindt. Je ontvangt als lid ook 2 vrijkaarten wanneer er speciale avonden in de schouwburg en MIMIK plaatsvinden, zoals premières en de opening van het nieuwe theaterseizoen.

Neem voor meer informatie over de netwerkclub contact met ons op via noortje@deventerschouwburg.nl

Save the dates! 
Als lid van het NWE MEST Cultuurnetwerk nodigen we je graag uit voor de volgende mooie culturele ontmoetingen in het NWE MEST seizoen 23-24. Zet de onderstaand evenement alvast in je agenda:

01.11.2023 | Deventer Schouwburg
Voor ieder wat waars | Meer informatie over deze voorstelling >>
De Correspondent gaat live met het theatercollege van filosoof Rob Wijnberg. Geloven we nog in waarheid, of geloven we alleen in onze eigen waarheid? Rob Wijnberg laat zien hoe waarheid steeds meer privébezit werd en we langzaam maar zeker allemaal onze eigen feiten kregen. Met een speciaal op maat voorprogramma krijg je als NWE MEST lid alvast een verrassend perspectief op bovenstaand thema en kun je genieten van een heerlijke maaltijd.

07.12.2023 | Deventer Schouwburg
Deventer Jan Terlouw Lezing
Het gedachtegoed van Jan Terlouw staat centraal in deze jaarlijkse lezing met altijd een maatschappelijk relevant thema en een dialoog tussen de generaties. Uiteraard is NWE MEST erbij met voor jou 2 VIP plaatsen en een netwerkmoment.

27.02.2023 | MIMIK
Koolhovens Keuze | Meer over zijn filmcolleges >>
Regisseur en scenarioschrijver Martin Koolhoven geeft exclusief voor NWE MEST een filmcollege. Koolhoven is bekend van zijn films Het schnitzelparadijs, Oorlogswinter en Brimstone. Tijdens de avond word je getrakteerd op drankjes en lekkere hapjes uit de eigen keuken van MIMIK.


Deel 2 van Seizoen 23-24
De inhoud van het programma voor de tweede helft van het seizoen 23-24 maken we in het najaar bekend, omdat we willen kunnen inspelen op ontwikkelingen in de actualiteit. We blijven je graag verrassen! Wel kun je alvast rekening houden met ontmoetingen in de maanden:

april 24 | NWE MEST op locatie
juni 24 | Seizoen afsluiting in MIMIK 


Deelname aan bovenstaande bijeenkomsten is alvast onderdeel van je lidmaatschap seizoen 23-24, geldig voor 2 personen. Gedurende het seizoen kunnen er nog speciale avonden (bijvoorbeeld premières) bijkomen waarvoor we graag 2 vrijkaarten per lidmaatschap beschikbaar stellen.