NWE MEST Cultuurnetwerk


NWE MEST Cultuurnetwerk

NWE MEST Cultuurnetwerk is het vernieuwde netwerkplatform van de Deventer Schouwburg en MIMIK. Hierin zijn bedrijven, (kennis)instellingen en de gemeente vertegenwoordigd. In het netwerk delen zij hun gezamenlijke passie voor cultuur en de stad Deventer en dragen deze uit als trotse ambassadeur en sponsor van cultuur. Zij onderschrijven het belang van cultuur voor de leefbaarheid van onze regio als aantrekkelijke bestemming voor bewoners, bezoekers en bedrijven.
  
NWE MEST Cultuurnetwerk is een ontmoetingsplek voor enthousiaste en betrokken leden met hart voor cultuur, dat wil verrassen, inspireren en verbinden. 
 
Met 4 bijeenkomsten per jaar ontmoet je nieuwe mensen, word je uitgedaagd, op andere gedachten gebracht en geniet je samen van kunst. Met interessante sprekers, voorstellingen en volop mogelijkheid om te netwerken. Alles omlijst door de culturele gastvrijheid en expertise van de Deventer Schouwburg en MIMIK. 
  
NWE MEST dient ook als voedingsbodem voor cultuur door een deel van het lidmaatschap te besteden aan culturele (en maatschappelijke) projecten van de Deventer Schouwburg en MIMIK, waarbij je als lid gezamenlijk het project kiest. Per theaterseizoen nomineren de Deventer Schouwburg en MIMIK 3 projecten en het project met de meeste stemmen wordt gekozen. 


Lidmaatschap NWE MEST

Het lidmaatschap bedraagt 1.750,- ex btw per theaterseizoen en is geldig voor 2 personen per aangesloten bedrijf/instelling. Naast de 4 bijeenkomsten per jaar, word je als lid ook uitgenodigd voor de jaarlijkse Deventer Jan Terlouw Lezing, die altijd in december in de Deventer Schouwburg plaatsvindt. Je ontvangt als lid ook 2 vrijkaarten wanneer er speciale avonden in de schouwburg en MIMIK plaatsvinden, zoals premières en de opening van het nieuwe theaterseizoen.

Neem voor meer informatie over de netwerkclub contact met ons op via noortje@deventerschouwburg.nl

Save the dates! 
Als lid van het NWE MEST Cultuurnetwerk nodigen we je graag uit voor de volgende mooie culturele ontmoetingen in het NWE MEST seizoen 23-24. Zet de onderstaand evenement alvast in je agenda:

08.05.2024 | MIMIK
Leids Cabaret Festival| Meer informatie over deze voorstelling >>
Ontdek de nieuwe lichting cabaretiers tijdens de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival. Welke aanstormende talenten je deze avond te zien krijgt, en wat ze spelen is nog niet bekend, maar bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen - en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een groot gevoel voor humor. 

 

april 24 | NWE MEST op locatie
juni 24 | Seizoen afsluiting in MIMIK 


Deelname aan bovenstaande bijeenkomsten is alvast onderdeel van je lidmaatschap seizoen 23-24, geldig voor 2 personen. Gedurende het seizoen kunnen er nog speciale avonden (bijvoorbeeld premières) bijkomen waarvoor we graag 2 vrijkaarten per lidmaatschap beschikbaar stellen.