musical amateur

Deventer Jeugd Musical

Disney's Beauty and the Beast JR 6+ NL


za 15 juni 2024   Grote zaal

19:00 uur

Bestel snel


zo 16 juni 2024   Grote zaal

15:00 uur

Bestel snel


Elk jaar voeren de talenten (8 tot 18 jaar) van de Deventer Jeugd Musical een spetterende Nederlandstalige familievoorstelling op. Kom erbij! En ontdek dit jaar dat echte schoonheid van binnen zit!

Beauty and the Beast JR 6+ NL vertelt het verhaal van Belle. Deze originele Disney musical gaat over een eigenzinnig meisje dat samen met haar vader, de uitvinder, in een dorp woont waar weinig gebeurt. Op een dag vertrekt haar vader naar de uitvindersbeurs, maar komt niet terug. Belle gaat op onderzoek uit en ontdekt een kasteel, waar haar vader gevangengehouden wordt door een beest. Haar vader is ziek. Belle overtuigt het beest hem te laten gaan als zij zijn plek in neemt. Wat Belle niet weet, is dat het beest betoverd is. Hij is groot, lomp en nors, maar om de betovering te verbreken moet hij iemand liefhebben en ook haar hart veroveren.

De tijd dringt en het beest wordt met de dag wanhopiger. Gelukkig staat het personeel van het kasteel klaar om alles op alles te zetten door het beest te helpen om de betovering te verbreken! Laat je meevoeren met het verhaal van Belle en ontmoet Lumière, Tickens, mevrouw Pot en alle andere bewoners van het kasteel. Gaat het ze lukken de betovering te verbreken?

Website: Deventer Jeugd Musical

Ook interessant voor jou: