muziek

Politie BigBand Oost Nederland


zo 16 februari 2025   Kleine zaal

15:00 uur

Verkoop start di 28 mei 10:00


Het Politiekorps Oost-Nederland staat graag midden in de samenleving. De politie zoekt op allerlei manieren contact met het publiek. Niet alleen door bijvoorbeeld de orde te handhaven of boetes uit te schrijven maar ook op een ontspannen manier. Muziek bindt mensen, vandaar dus de Politie BigBand

In 1993 is de vroegere Arnhemse Politie Muziekvereniging, die al in 1920 was opgericht, omgevormd tot een bigband. De BigBand bestaat uit 20 leden en zijn werkzaam voor de Politie Oost-Nederland. Ook spelen er muzikanten mee die werken bij een organisatie waar wij als politie veel mee samenwerken. Samen muziek maken is ook samenwerken zou je dus kunnen zeggen. 

De Politie BigBand Oost-Nederland speelt natuurlijk klassiekers van Glenn Miller of van Count Basie. Die mogen niet ontbreken want daar wordt vaak om gevraagd. Verder speelt de bigband pop-stukken, ballads, of stevige rocknummers. En voor een dansje speelt de bigband bossa's of latin-stukken. Het blijft natuurlijk een Bigband maar er is veel mogelijk.

Onze muzikaalleider Guus Tangelder heeft wederom een mooi programma samengesteld waarbij zangeres Adriënne u wederom zal laten genieten van haar vocale kwaliteiten begeleid door ons orkest.

Website: Politie BigBand

Ook interessant voor jou: