cabaret

Ricky Risolles

Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig… (reprise)


zo 18 mei 2025   Grote zaal

15:00 - 17:30 uur

Bestel snel


Waarom gooien Indo's nooit wat weg, duurt afscheid nemen minimaal anderhalf uur en monden simpele discussies vaak uit tot familieruzies?

Als je antwoord wil op deze vragen, kom dan vooral niet naar deze show, want Ricky Risolles is terug!

Na een megasuccesvolle eerste theatertour ‘Ya, dat is iets Indisch...’ komt Ricky Risolles nu met zijn tweede theatershow ‘Dat heeft zo'n Indo tòg niet nodig...’ Met een mix van stand-up comedy, cabaret, theater en muziek neemt hij je opnieuw mee op een on-Indische manier. Snel, gevat, hard en liefdevol. Hij is de statisfyer die je nooit hoeft op te laden. Ricky Risolles sloopt wederom het beeld dat de Indo alleen maar kan floreren op de achtergrond en nèt als op een eerste date, gaat hij ook nu weer graag met zijn billen bloot.

Geflankeerd en geflambeerd door Tante Eus (Yvonne Groeneveld) en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer) vertelt hij aan de hand van waargebeurde verhalen en een hoog grapgehalte, hoe hij de spoken in zijn eigen hoofd te lijf gaat. Nieuw- en laatkomer Peter Warlich sluit dit keer aan als muzikant om de boel compleet te maken. Als een eenheid van super-antihelden sparen ze daarbij niemand noch zichzelf.

Wie dacht dat hij zijn eerste show niet kon overtreffen, kan zomaar eens gelijk krijgen. Waar zijn vorige show ging over verbinding, gaat zijn nieuwe show over groei en angst. Dus laat vooral je ego thuis bij je verwachting en neem je zelfspot mee, dan ga je gegarandeerd een heerlijke voorstelling tegemoet. En… niet alleen voor Indo's!

Website: Ricky Risolles

Cast: Ricky Risolles, Jaro Wolff, Yvonne Groeneveld, Laurens van Wessel en Peter Warlich

Tekst: Jaro Wolff

Muziek: Laurens van Wessel

Ook interessant voor jou: