musical

Saturday Night Fever

You Should Be Dancing!


vr 15 november 2024   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


za 16 november 2024   Grote zaal

15:00 uur

Bestel snel


za 16 november 2024   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


zo 17 november 2024   Grote zaal

15:00 uur

Bestel snel


Deze gloednieuwe versie van de iconische musical 'Saturday Night Fever', met wereldhits van The Bee Gees en anderen, voert ons terug naar het New York van de seventies. Waar het leven rauw en hard is en de zorgen alleen op zaterdagavond in disco ‘2001 Odyssey’ worden vergeten en het dansen afleiding en hoop biedt. Met in de hoofdrollen o.a. Buddy Vedder en Esmée Dekker.

Buddy Vedder is de jonge aantrekkelijke Tony Manero die uit een arm immigrantengezin komt en opgroeit in Brooklyn. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de andere kant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is het voorbeeld voor alle mannen. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, gespeeld door Esmée Dekker, zet dit zijn wereld op z’n kop. Na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden besluit hij om samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. Op zoek naar een nieuwe toekomst.

Met wereldhits als ‘Stayin’ Alive’, ‘Night Fever’, ‘How Deep Is Your Love’, ‘More Than A Woman’, ‘Disco Inferno’, ‘If I Can’t Have You’ en ‘You Should Be Dancing’.

Website: Musical Saturday Night Fever

Cast
Buddy Vedder als Tony Manero en
Esmée Dekker als Stephanie Mangano.

Creatives
Script: Robert Stigwood & Bill Oakes
Muziek & liedteksten: The Bee Gees
Vertaling & bewerking: Florus van Rooijen
Regie: Martin Michel
Choreografie: Chiara Re
Fotograaf: Rob Jacobs

Producent
De Graaf & Cornelissen Entertainment

Ook interessant voor jou: