Vacature Theatermedewerker


De Deventer Schouwburg is dé plek in Deventer waar je alle vormen van podiumkunsten kunt zien, je stadsgenoten ontmoet en samen bijzondere momenten beleeft.

Is jouw gevoel voor gastvrijheid sterk ontwikkeld en ga jij voor een 9+ beoordeling van jouw gasten? Wil jij werken in een leuke, spannende en dynamische omgeving? Daar waar de sfeer bijzonder is, de omgeving afwisselend en ontspannen? Kom dan werken als theatermedewerker in de Deventer Schouwburg!

De Deventer Schouwburg zoekt

Theatermedewerkers

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vandaag heb jij vanaf 18.30 uur samen met meerdere collega’s een bardienst in de Deventer Schouwburg. Je checkt of de bar goed bijgevuld is, maakt de bar netjes en zet voldoende glazen en kopjes klaar. Met de floormanager spreken jullie de bijzonderheden van de avond door. Dan is het 19.00 uur. Onze gasten beginnen binnen te druppelen voor de voorstelling om 20.00 uur. Je helpt de gasten aan de bar en maakt bestellingen op voor je collega’s of je helpt bij de garderobe. Je moet even flink aanpakken want het begint al gezellig druk te worden en ja, de gong kan elk moment gaan om aan te duiden aan onze gasten dat het tijd is om de zaal binnen te gaan. Dan verstomt het geluid en is er rust achter de bar en in het ontvangstgebied. Nu heb je even tijd om alles op te ruimen en weer netjes te maken voor de volgende ronde….de pauze. Je zet samen met je collega’s de pauzedranken klaar en zorgt voor schone, nette tafels. Daarnaast verwerk je de afwas met onze industriële afwasmachine en zorg je dat alles weer bijgevuld is. En net op tijd want daar klinkt het signaal dat het tijd is voor de pauze van de voorstelling….Een praatje hier en een momentje daar, alles om het onze gast naar de zin te maken en iets voor hen te betekenen. Na de nazit in het Theatercafé zijn we samen verantwoordelijk voor het opruimen en sluiten we de avond af.

Zomaar een shift van een theatermedewerker. Naast onze reguliere voorstellingen draaien wij ook arrangementen en verhuringen die weer een hele andere dynamiek hebben. Dat maakt werken in de Deventer Schouwburg tot een afwisselende job.

Jouw team

Als theatermedewerker werk je bij de Deventer Schouwburg in een hecht team. Een goede samenwerking is belangrijk, jij en je collega’s hebben echt iets over voor elkaar en hebben plezier in het werk. Je wordt gecoacht door de Floormanager of het barhoofd en start dagelijks met een briefing waardoor je weet wat je die dag kan verwachten in de Deventer Schouwburg. Samen zijn jullie onze ‘moodmakers’ die ervoor zorgen dat onze gasten zich meer dan welkom voelen.

Dit neem je mee als Theatermedewerker

Je bent enthousiast en hartelijk en je passie voor hospitality is overduidelijk. Je kan je inleven in de gast, bent flexibel en staat stevig in je schoenen. Jij bent de perfecte gastheer/vrouw in onze schouwburg als je:

 • Minimaal 18 jaar bent
 • Het leuk vindt om s-avonds en in het weekend te werken
 • Een positieve en oplossingsgerichte houding hebt
 • Goed kan communiceren
 • Gastvrijheid belangrijk vindt
 •  Beschikt over eigen vervoer of binnen fietsafstand van de Deventer Schouwburg woont i.v.m. de werktijden
 •  Productkennis van dranken is een pré

Wij bieden

 • Een fijne werkomgeving in een leuk team
 • Salaris conform CAO Nederlands Podia
 • De mogelijkheid om je rooster in overleg in te delen
 • Leuke extra’s zoals een personeelsuitje en de mogelijkheid om voorstellingen te bezoeken

 

Ben jij de leuke Theatermedewerker die ons team komt versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar christel@deventerschouwburg.nl  t.a.v. Christel Samson Floormanager Hospitality Deventer Schouwburg. De Deventer Schouwburg vindt iedereen uniek. Dat zie je terug in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.

Wij vinden de persoon achter het CV belangrijker dan werkervaring. Daarom is een kennismaking/screenings gesprek onderdeel van het sollicitatieproces.