Vergaderlocatie


De Deventer Schouwburg is één van de meest bijzondere en inspirerende vergaderlocaties van Deventer en omgeving. Centraal gelegen tegenover diverse parkeergarages en het NS station en aan de rand van het historische centrum van Deventer.

 

Vergaderlocaties binnen de schouwburg

Naast de Grote Zaal theaterzaal met 750 plaatsen beschikt de Deventer Schouwburg over een Kleine Zaal voor 220 personen. Op de begane grond bevindt zich het open Theatercafé. Daarnaast zijn er 3 separate, afsluitbare foyers op de 1e en 2e verdieping met een capaciteit tot 100 personen. De 2 foyers bieden door de glazen gevel een fraai uitzicht over de stad met veel natuurlijke lichtinval. De Brasserie is een knusse afsluitbare foyer, waarbij u meer een huiskamer gevoel ervaart. Alle foyers beschikken over eigen horeca voorzieningen. De Deventer Schouwburg kan ook in zijn geheel als congreslocatie worden gebruikt.

 

Faciliteiten & catering

Alle noodzakelijke congresfaciliteiten zijn aanwezig of kunnen wij voor u verzorgen. Onze eigen ervaren technici ondersteunen u graag en verzorgen alle benodigde technische middelen.

Wilt u voor, tijdens of na de vergadering genieten van een kopje koffie met wat lekkers, een heerlijke lunch of afsluiten met een borrel of diner? Of wat dacht u van het bezoek aan één van onze theatervoorstellingen? Het kan allemaal in de Deventer Schouwburg.

 

Waarom uw vergadering de Deventer Schouwburg?

  • Centraal gelegen tegenover NS Station en parkeergarage
  • Uitgebreide technische faciliteiten
  • Vergadercapaciteit van 2 tot 750 personen
  • Aan de rand van de historische binnenstad
  • Eten – Drinken – Entertainment

 

Reserveer direct uw vergadering

Neem gerust contact op met één van onze event managers voor meer informatie over onze vergadermogelijkheden, een rondleiding of reservering via 0570 - 683 540 of via events@deventerschouwburg.nl