Kruip in het harnas van Don Quichot tijdens een inspirerende, gratis schrijfworkshop


Op woensdag 1 februari organiseert OPERA2DAY een schrijfworkshop, in samenwerking met de Bibliotheek Deventer en de Deventer Schouwburg. De verhalen worden onderdeel van de voorstelling en gepubliceerd in een verhalenbundel.

OPERA2DAY staat vanaf deze maand in het theater met de voorstelling De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha naar het gelijknamige beroemde boek. In iedere speelstad zijn zij op zoek naar mensen die het leuk lijkt om een nieuw avontuur voor Don Quichot te schrijven, geïnspireerd door hun eigen leven. Die nieuw-geschreven avonturen worden onderdeel van de voorstellingsavond én worden gepubliceerd in een verhalenbundel!

Deelnemers kruipen in het harnas van Don Quichot en betreden zijn fantasiewereld. Tijdens een inspirerende schrijfavond in de Bibliotheek Deventer op woensdag 1 februari schrijven participanten een eigen Don Quichot-avontuur, onder leiding van een docent van OPERA2DAY.

Iedereen is welkom, of ze nu veel of weinig schrijfervaring hebben, en of ze het boek gelezen hebben of niet. OPERA2DAY geeft deelnemers tijdens de schrijfavond alle tools en informatie die ze nodig hebben.

Als afsluiting bezoeken deelnemers samen (kosteloos) de voorstelling in de Deventer Schouwburg op zaterdag 4 februari. Zo kunnen zij live zien hoe hun verhaal wordt gelezen door de bezoekers van de voorstelling!

Schrijfworkshop - Kruip in het harnas van Don Quichot
Woe 1 februari 2023 | 19:00 tot 22:00 uur
Deelname is gratis

De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha
Za 4 februari 2023 | 20:00 uur
Kaarten: €38,00

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.