specials

Moordmysterie

The Superheroes


wo 8 mei 2024   Kleine zaal

19:00 - 22:00 uur

Wachtlijst


Cluedo en Escaperoom in één, aan tafel mét hapjes

  • Het eten bestaat uit een aantal heerlijke hapjes. Drankjes zijn op eigen kosten.
  • Alle ‘Moord in Deventer Schouwburg’ edities zijn anders. Je kunt dus vaker gaan!
  • Het spel is het best te spelen met een team van minimaal 4 personen
  • Heb je in andere theaters gespeeld, let dan goed op de titel of je deze nog niet gespeeld hebt

Welkom in onze prachtige stad Olympia. Deze stad is verdeeld met aan de ene kant de superhelden, superschurken, tovenaars ook wel de krachtige genoemd. En aan de andere kant heb je de krachteloze. Olympia is de hoofdstad van de natie onder leiding van kanselier Amadelia. Iemand heeft geprobeerd de kanselier te vermoorden. Gelukkig is dit niet gelukt en is kanselier Amadelia gered. Helaas heeft de kanselier niet gezien wie haar gered heeft. De kanselier heeft jullie ingehuurd om erachter te komen wie haar gered heeft. 

De politie heeft vier verdachten op het oog. Aan jullie de taak de verdachten te ondervragen en erachter te komen wie de moordenaar is.

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen. Een nieuw uniek concept: probeer er in teams van maximaal zes personen achter te komen wie de dader is. Zorg ervoor dat je de juiste vragen stelt aan de verdachten! Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

“Wij hadden een geweldige avond tijdens het Moorddiner. Super fanatiek word je ervan!” | Ischa Arnoldus - programmeur Deventer Schouwburg

€ 39,50,- | incl. spel en hapjes  | excl. drankjes

NB: Het spel vindt plaats in de Brasserie en Foyer 1, de moordlocatie is in de zaal.

Ook interessant voor jou: