Afgelaste voorstellingen i.v.m. coronavirus


Heb je kaarten voor een afgelaste voorstelling? Via de mail houden we je op de hoogte. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan krijg je de betaalde entreegelden retour. Dit kost tijd. Wij vragen je begrip. Wij verzoeken je - in verband met de drukte - ons niet te bellen. Zodra we meer duidelijkheid hebben, melden we dat op de website en via e-mail.

Verplaatst

Is een voorstelling verplaatst, dan vragen we je via een formulier in de e-mail aan te geven of je wel of niet op de nieuwe datum aanwezig kunt zijn. Kun je op de nieuwe datum, dan blijven je kaarten geldig. Kun je niet op de nieuwe datum, dan krijg je van ons de mogelijkheid aan te geven wat je met het geld van het kaartje wilt doen: doneren of je geld terug. 

Verplaatste voorstellingen:

 

Alle kaartkopers van een voorstelling in de periode 14 oktober tot 19 november 2020 en 14 december 2020 tot 5 juni 2021 hebben bericht van ons ontvangen, dat de voorstelling is afgelast. Op dit moment zijn wij bezig de afgelaste voorstellingen te verplaatsen naar een nieuwe datum. Mocht dit niet lukken, dan wordt de voorstelling definitief geannuleerd. In beide gevallen ontvang je bericht hierover per e-mail. Via deze e-mail kun je aangeven wat je met je kaartje wilt doen: je komt naar de nieuwe datum, geld terug of (een gedeelte) doneren. Ook houden wij op deze pagina houden bij welke voorstellingen verplaatst zijn naar een nieuwe datum of definitief geannuleerd. 

Terugbetalingen
Wij storten het bedrag van de kaartjes van geannuleerde voorstellingen binnen drie maanden terug, nadat je bericht van ons hebt ontvangen dat je voorstelling definitief geannuleerd is. Zoek op je afschriften dan niet op Deventer Schouwburg, maar op Mollie Payments als je checkt of het geld reeds gestort is. 

Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan krijg je de betaalde entreegelden retour of kun je kiezen je kaarten te doneren aan artiest/gezelschap en theater. Kun je niet op de nieuwe datum van je voorstelling, kun je ook kiezen om je kaarten te doneren of geld terug te vragen. 

Als je (een deel van) je kaarten doneert, steun je niet alleen de Deventer Schouwburg maar ook het gezelschap of de artiest die de voorstelling gespeeld zou hebben. De donaties worden verdeeld tussen gezelschap/artiest (75%) en het theater (25%). Je kunt volledig of een deel van je kaartje(s) doneren. Deze mogelijkheid wordt geboden als je mail ontvangt over een definitief geannuleerde of verplaatste voorstelling. Lees meer over doneren.