Voorstellingen en evenementen tot 1 juni afgelast


Op 23 maart heeft de overheid nieuwe, strengere voorschriften afgegeven met betrekking tot het coronavirus. De sluiting tot en met 6 april wordt verlengd tot 1 juni 2020. We hebben alle begrip voor deze maatregelen, maar realiseren ons ook dat de gevolgen groot zijn.

Voor de Deventer Schouwburg betekent het dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Met alle betrokkenen, de brancheorganisaties, impresariaten, producenten en artiesten gaan we zorgvuldig bekijken wat dit allemaal betekent. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen.

Wij vragen uw begrip. Zodra we meer duidelijkheid hebben, melden we dat op deze pagina en ontvangt u bericht van ons via de mail. Bel alsjeblieft niet, maar wacht onze berichtgeving af.

Zorg goed voor elkaar. 

Op de website van het RIVM lees je meer over de maatregelingen. 
 

Aangepaste bereikbaarheid

Vanaf dinsdag 17 maart 2020 zijn we aangepast bereikbaar via 0900 - 3000 200 (€ 0,45 cpm) om vragen te beantwoorden. Wij zijn dagelijks te bereiken van 10.00 tot 15.00 uur, 7 dagen per week.

Per mail en contactformulieren proberen wij binnen 2 werkdagen een reactie te versturen.

Vragen over het afwikkelen van afgelaste voorstellingen i.v.m. het coronavrius kunnen we helaas nog niet beantwoorden.